Nordic Bulkers Aktiebolag · Publicerad 4 okt 2021

Affärsutvecklare

Göteborg

Som affärsutvecklare hos Nordic Bulkers har du ett kommersiellt och operativt ansvar att bearbeta både befintliga och nya kontaktytor inom våra affärsområden industri och petrokemi. Rollen innebär att öka vår närvaro och att etablera nya kundrelationer. Du kommer främst bearbeta nordiska bolag som har behov av våra containerlösningar. Vi hjälper företag med behovsanpassad bulktransport. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med affärsområdescheferna för att strategiskt identifiera potentiella kontaktytor. Det är varierande säljcykler, från direkta behov till långa förhandlingar där variationen av våra projekt är påtaglig.

"Det finns alla förutsättningar för en bra tillväxt de kommande åren för NB. Vi har idag en mycket stabil kundstock med ett par kunder som utgör en stor del av omsättningen. Där ser jag att det finns bra möjligheter att dels utveckla befintliga kunder samt nya potentiella kunder inom befintliga segment."

Läs vad Karl och Roger har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/nordic-bulkers/affarsutvecklare

Vi erbjuder

Vi tar hand om våra medarbetare och är måna om personlig utveckling. För dig som är driven och ser personlig utveckling som en viktig del är detta rätt plats då denna tjänst kommer innebära mycket variation och utmaningar. Flera av oss har arbetat på bolaget i många år med olika typer av uppgifter och befattningar.

Din profil

Du som söker denna tjänst är handlingskraftig, lösningsorienterad och prestigelös. Du har en affärsmässig framtoning och är van att arbeta strategiskt med stora bolag inom tillverkande industri. Du är nyfiken och vill vara på plats i händelsernas centrum. Du har god erfarenhet av prospektering och utveckling av nya affärsrelationer. För att lyckas i denna roll har du tidigare arbetat inom svensk basindustri, logistikbranschen eller med konceptförsäljning.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Johansson. Du når Hampus på 031-7045194.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nordic Bulkers har sitt säte i Göteborg, med kontor spridda runtom i landet. Vi är ett helägt dotterföretag till det schweiziska företaget Bertschi AG som har sitt säte i Dürrenäsch. Verksamheten omfattar utveckling av logistiska system och koncept, samt marknadsföring av transport-, lagrings- och hanteringstjänster för torra och flytande bulkvaror. Bolaget transporterar bulkprodukter huvudsakligen i egna, specialbyggda containrar, i intermodala transportsystem på väg, järnväg och sjö inom hela Europa. Därutöver lagrar och hanterar bolaget bulkmaterial i hamnterminaler utefter svenska kusten. Vår vision är att genom intermodala logistiklösningar kunna erbjuda våra kunder en kvalitativ och mer hållbar transprotkedja i en marknad som annars kännetecknas som miljömässigt ohållbar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga