Nordion Energi AB · Publicerad 16 nov 2021

Projektledare inom energiinfrastruktur till Nordion Energi

Vill du ha en betydelsefull roll i Nordion Energis fortsatta utveckling av infrastruktur för energigas? Med högt i tak och fokus på vidareutveckling ges du nu möjligheten att i rollen som Projektledare driva tekniskt komplicerade projekt för ett mer hållbart samhälle. Varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Samhället befinner sig i förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en ny koncern som är specialiserad på energiinfrastruktur. Hos oss erbjuds du en plats på ett företag i tillväxt och med höga ambitioner. Vi bygger en energikoncern med hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning. Nu behöver vi dig - ytterligare en viktig medarbetare för att ta oss vidare i vår utveckling!

Du kommer att ingå i enheten Project Management som ansvarar för tekniska projekt på Nordions anläggningar.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Leda projektering, konstruktion och utförande av om- och tillbyggnader av Nordions anläggningar med stöd av specialister.
 • Ta fram budget, tidplan och mål för tilldelade projekt och aktiviteter samt upprätta beslutsunderlag.
 • Ansvara för att budget, tidplan och andra mål uppfylls i tilldelade projekt.
 • Avropa nödvändiga resurser från övriga funktioner inom Nordion samt externt.
 • Följa, utarbeta och kontinuerligt förbättra för verksamheten erforderliga anvisningar, instruktioner och rapporter.
 • Delta vid kontakter med berörda myndigheter och ackrediterade kontrollorgan kopplade till gasledningssystem för gas.
 • Överlämna projekt till Asset management och drift- och underhållsgruppen gällande underlag för rutiner och instruktioner.
 • Se till att slutdokumentation upprättas och arkiveras.
 • Stötta innovation och marknad i tidiga skeden av projekt.
 • Hantera inköp, främst kopplat till projekt men kan även vara stöttande funktion i andra inköp.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi har som mål att tillsammans med våra medarbetare, kunder och andra partners skapa ett hållbart och flexibelt energisystem som är rustat för framtiden; där el, gas och värme samspelar.
I rollen som Projektledare rapporterar du till Chefen för projektledning.
Tjänsten är placerad i Malmö eller Göteborg.

VEM ÄR DU?

Branscherfarenhet är alltid intressant men vi ser även möjlighet för dig som projektledare inom närliggande områden att ta steget vidare till oss.

Du har:
 • Relevant högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet som projektledare för liknande projekt inom exempelvis process eller energi
 • Utbildning i projektledning eller motsvarande erfarenhet
 • Goda kunskaper inom inköp och kostnadskalkylering
 • Flytande svenska och engelska
 • B-Körkort
Meriterande:
 • Kännedom inom entreprenadjuridik enligt AB/ABT
 • Erfarenhet från naturgas, biogas, vätgas och LNG/LBG eller andra energigaser
 • Erfarenhet från process, entreprenad och anläggningsarbeten
 • Kunskap och erfarenhet av att jobbat med HSE-frågor kopplat till projekt som tex BAS-P
Som person:
Vi ser att du är en drivande person som har en naturligt känsla för att skapa goda relationer då rollen innebär många kontaktytor. Nordion Energi är ett växande bolag vilket innebär att en förmåga för god egen struktur är viktig samtidigt som du har en öppenhet för fortsatt utveckling och förändring. Kvalitet i alla våra leveranser är viktigt. Vi har mycket kompetens i bolaget och ser att du som ny medarbetare kommer in med stor nyfikenhet att sätta dig in i vårt sätt att arbeta samtidigt som du gärna kommer med nya idéer.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga