Octean · Publicerad 28 dec 2020

TJÄNSTEN
Idag handlar det mesta om innehåll. Detta har du stenkoll på och det viktigaste uppdraget hos Octean är just att bygga en "state of art". Designa och utveckla en strategi kring Content där du ansvarar för att utveckla varumärke både från det strategiska som det taktiska perspektivet. Du skapar, producerar och publicerar innehåll i Octeans samtliga digitala och sociala kanaler. Du äger ansvaret för Octeans varumärkeshemsidor och mediekanaler, den årliga contentplanen, samt skapande och publicering av SEO-anpassad Content. Du arbetar kontinuerligt med analys och uppföljning samt att identifiera och utvärdera digitala trender. Tjänsten är placerad på kontoret i Kungsbacka och du ingår i ett marknadsteam bestående av tre medarbetare.

Exempel på områden och arbetsuppgifter:
 • Uppdatera, planera och schemalägga inlägg enligt vår Digitala strategi för valda kanaler och segment.
 • Skapa och producera innehåll till våra olika Digitala kanaler i huvudsak Content-blogg, nyhetsbrev, Sociala Medier och till viss del Youtube.
 • Skapa och producera innehåll till våra återförsäljare.
 • Producera kampanjer för annonsering i Sociala medier.
 • Öka interaktionen i våra sociala kanaler
 • Omvärldsbevakning - digitala trender inom digitala kanaler
 • Analys och uppföljning i Facebook Business Manager samt Google Analytics
 • Projektledning med ansvar av budget
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är specialist på "storytelling" i sociala medier och digitala kanaler och är en riktig "doer" som får saker och ting att hända. Ditt DNA är content och du har en dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt skapa säljande innehåll. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är affärsmässig och har god förståelse för både B2B och B2C. Du förstår hur sociala medier och "storytelling" kan användas för att stärka företagets varumärkesarbete och övergripande affärsmål. Du uttrycker dig mycket bra på svenska och engelska.

Vi söker dig med:
 • Minimum 5 års erfarenhet av liknande roll med ansvar för Content både ur ett strategiskt som taktiskt perspektiv
 • God kunskap om hur man skapar av SEO-anpassat innehåll
 • Erfarenhet av att skapa nytänkande innehåll i sociala kanaler
 • Erfarenhet av att skapa grafiskt material och (enklare) filmer med rörlig bild och musik i marknadsföringssyften
 • Högskolenivå/YH med inriktning social media eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av att arbeta i Facebook Business
 • Erfarenhet av Google Analytics
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket i tal och skrift
Personligt
Kompetens är viktigt, PERSONLIGHET allt...... Du är självgående, proaktiv och tar stort ansvar i ditt arbete. Som person är du mycket driven, nyfiken på digital utveckling, proaktiv och självgående. Du har hög samarbetsförmåga, prioriterar väl och kan arbeta i högt tempo Vi är ett starkt team som stöttar och stärker varandra. Vi förutsätter att du har ett stort hälsointresse, samt är nyfiken på eller redan använder kosttillskott. Är du djurintresserad är också det en fördel då vi i vår varumärkesportfolio har en djurserie och på kontoret finns 3 kontorshundar.


ANSÖKAN/KONTAKT

Vi samarbetar md rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering. Ansök på www.yourtalent.se Kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Octean marknadsför och säljer kosttillskott, kosmetika, medicintekniska produkter och fodertillskott. I produktportföljen finns både internationella och egna varumärken, som till exempel Original Silicea, Silicea Mag-Tarm, Saframyl, Aktiv Djurvård och Iron Vital. Tillsammans med en sund livsstil är våra produkter framtagna för att vara en naturlig del i vardagen. Vi är ett företag med mer än 40 års erfarenhet inom läkemedelsindustrin och egenvård. Vi brinner för naturliga och väldokumenterade produkter som har en positiv verkan både hos människor och djurs hälsa. Vi har vårt huvudkontor i Kungsbacka, söder om Göteborg, och vi säljer våra produkter både online och på Apotek, Hälsokostbutiker och övriga utvalda försäljningsställen. Vi har en egen webshop för att kunder lätt ska kunna hitta den produkt den behöver. Läs mer på www.octean.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga