Oddwork Sweden AB · Publicerad 30 okt

Förändring, förändring, förändring. Sedan Easyfairs start i Sverige, 2004, har förändring varit drivfaktorn som har gjort att vi blivit det vi är idag - ett av Europas ledande mässbolag. Med rötter i Belgien och verksamhet i fem regioner driver vi anläggningar och arrangerar evenemang över hela Europa. Vi välkomnar hundratals mässor i våra mässanläggningar och stiftar priser till företag som främjar tillväxt. Stort fokus ligger på innovation och progression, tillsammans med våra partners och utställare vill vi skapa en självklar plattform för såväl möte som utveckling. Med en genomsyrande entreprenörsanda och hårt arbete aspirerar vi på att ge samhällen en vision om framtid. Vi levererar sedan de verktyg och kunskaper som behövs för att möta denna framtid med en tillförsikt som ger en positiv upplevelse! För att lyckas med visionen "Visit the future!" är vi, tillsammans med Oddwork, nu på jakt efter en djärv Säljare med geniunt intresse för teknik och industri.

Om tjänsten som Säljare till Industrimässorna
Easyfairs marknad är bäddad och krattad, och som bolagets nya Säljare är det bara att kliva in och växla upp. Med tillväxtplaner och nya projekt på gång finns det stor potential att visa framfötterna i ett tidigt skede. Flexibilitet och dynamik är två viktiga hörnstenar i din roll där det minst sagt går undan. Med frihet under ansvar och möjlighet att påverka, utformar du en roll där du strukturerat jobbar mot uppsatta försäljningsmål inom Easyfairs Industrimässor och specifikt: den nya mässan Water and Waste. Som Säljare för Nordic Water and Waste ansvarar du för att bearbeta utställarprospekt och sälja in monterplatser, kringtjänster och sponsring. Du kommer att ha stor nytta av ditt intresse för teknik, lätta kunskaper om återvinning och att du ständigt håller öronen öppna för nyheter i VA-branschen. Du upprättar säljplaner som skapar konkurrensfördelar för bolaget - och gör att du får öppna bonusboken! Kontinuerligt arbetar du med prospektering där du initierar kontakt och bygger värdefulla relationer med potentiella kunder. Genom research och kvalitativa samtal förmedlar du Easyfairs vision om att förändra människors liv, deras företag och deras bransch till det bättre. Din erfarenhet från tidigare säljroller backat av en gedigen introduktion ger dig alla förutsättningar att lära känna branschen och marknaden - och på så sätt leverera förstklassiga resultat.


Vi söker dig som...

... kliver in på en fest felklädd utan att skämmas. Du är lite odd och har många ess i rockärmen som du gärna skakar fram när du ställs inför plötsliga situationer. Ditt intresse för teknik och industri är genuint och tidigare har du kanske jobbat inom VA-branschen, inom bygg eller med fastigheter. I kompisgänget är du känd som den våghalsiga. Den modiga, den riskbenägna. Du är en affärsdriven, tävlingsinriktad och orädd vinnarskalle som älskar att prestera, arbeta i processer och uppnå mål - och snabbt ska det gå! Din nyfikenhet är ofta nyckeln till din framgång och du har en sprudlande energi som smittar av sig. Utåtriktad, lyhörd och prestigelös har du en imponerande förmåga att bygga relationer.

Våra önskemål till dig:
  • Med ett par års arbetslivserfarenhet inom försäljning är du nu pepp på att jobba mot nya affärsområden
  • Kanske har du tidigare jobbar inom VA-branschen eller med fastigheter
  • Branschkunnighet och ett kontaktnät är meriterande
  • Du rör dig obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal som i skrift
  • Körkort - ja tack!
Efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Easyfairs.

Vad Easyfairs erbjuder dig
Som Easyfairs nya Säljare välkomnas du in i ett expansivt och entreprenörsdrivet bolag, till ett supertight team där nytänk och ett härligt samspel genomsyrar allt man gör. Go-frulle varje dag, familjär miljö och energi som studsar. Låter det som en plats för dig? Häng i så fall med på vår fortsatta resa! Vill du direkt läsa mer om Easyfairs? Härligt, kika här!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast + provision + bonus

KONTAKT: Talent Manager Khosro Panah, khosro@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-11-29

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från dig.
Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga