Oddwork · Publicerad 10 aug 2021

Det började med en idé, två entreprenöriella sinnen och en vilja att skapa något annorlunda. Idag är vi ett mjukvaruutvecklande konsultbolag med 65 vassa utvecklare som tillsammans utvecklas varje dag. Välkommen till Acorn Technology - ett nytänkande konsultbolag som sätter människan i centrum och vågar vara annorlunda. Både i vår branschledande kompetens och hur vi låter individer växa. Sedan 2011 har vi utmanat rådande branschnormer genom att leverera tjänster och lösningar till noggrant utvalda produkt-och tjänsteproducerande företagskunder från en rad olika branscher. Med engagemang och motivation som drivkraft, siktar vi alltid uppåt och framåt i alla led - individuellt, i grupp, i projekt och i kompetens. Med allt fler spännande uppdrag inom systemutveckling framför oss, letar vi ständigt efter prestigelösa och nyfikna .Net-utvecklare som vill utvecklas tillsammans med oss. Tror du att vi kan vara en bra match? Välkommen till Acorn Technology och ditt nya äventyr!

Som .Net-utvecklare

Som konsult på Acorn, sitter du antingen i team på vårt kontor eller på plats ute hos våra kunder. Hos oss kommer du syssla med allt ifrån utveckling av de senaste teknikerna från Microsoft, till att bygga system med stora krav på säkerhet och tillgänglighet inom flera olika branscher. En spännande utmaning där du med din tech-talang och problemlösande nyfikenhet kommer att glänsa med din kompetens! Kanske är även algoritmutveckling inom nästa generations diagnostiksystem, något som du skulle vilja utmana din tekniska hjärna med? Perfekt. För hos oss får du möjligheten att göra just det!

Vi söker dig som...
... är en självgående och teknikintresserad person som trivs bäst i en renodlad Microsoft-miljö. Du är programmerad att finna nya lösningar och prioriterar din egen utveckling. Därtill drivs du av att leda den tekniska utvecklingen framåt och delar gärna med dig av dina erfarenheter samtidigt som du lär dig av andra. Motiveras du av att ständigt utvecklas och växa i din roll? Perfekt, för på Acorn tror vi stenhårt på personlig och professionell utveckling. Hittar du något du tycker känns extra intressant? Lär dig det, bli grym på det och sprid din kompetens vidare!

Vi ser gärna att du:
  • Idag jobbar som backendutvecklare men har även koll på olika webbtekniker
  • Har en akademisk examen inom IT, Systemutveckling, Software Engineering eller motsvarande
  • Sitter på några års relevant yrkeslivserfarenhet
  • Har erfarenhet av C#/.NET, cloud, mikrotjänster och testdriven utveckling
Varför Acorn?

Hos oss på Acorn finns ingen hierarki och vi gillar inte byråkrati. Genom att vara jordnära och generösa i alla relationer blir det både kul och enkelt att jobba med oss - men framförallt hos oss. På vårt välkomnande kontor bland takåsarna i centrala Göteborg väntar en härlig gemenskap, spännande kunduppdrag och äventyr både på och utanför jobbet. För vi tror att vassa hjärnor blir ännu vassare om man kombinerar utmanande arbetsuppgifter med ett aktivt liv ute i det fria. Längtar du efter en vardag som är kul, utmanande och meningsfull? Där kodning och systemutveckling varvas med vandring i fjällen och cykling i Provence? Välkommen hem till Acorn, vi ser fram emot din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-09-10

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Back-end utvecklare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga