Oddwork · Publicerad 30 juni 2020

Corporate Finance, M&A, transaktionsrådgivare - vår bransch har många namn, men i grunden handlar det om att leverera värdeskapande kompetens och resurser i syfte att göra lönsamma företagsaffärer. Sedan 2004 har vi på Censor AB Mergers & Acquisitions arbetat som rådgivare och specialister i ägarfrågor och bolagstransaktioner. Tillsammans med Oddwork är vi på jakt efter dig - en Analytiker som vill växa med oss.


Som Analytiker

Som Censors nya Analytiker är du ett steg från transaktionen och nära till beslut när bolagsägare vill lämna över sitt livsverk i nya händer. Medverkande i ett flertal projekt parallellt analyserar du konkurrenssituationen och M&A-klimatet. Genom utförliga värderings- och marknadsanalyser granskar du bolag och modellerar utsikterna för investeringsmöjligheter. Dessutom får du medverka i möten för att skapa förståelse för kunders situation, ambition och mål när det är dags för ägarskifte eller förvärv. Successivt ökar dina chanser att växa in i transaktionsprocessens samtliga moment.

Vi söker dig som...

... är en utmärkt människokännare, som mellan olika möten snabbt kan skifta från modiga förhandlingar till att prestigelöst ta dig an en kunds livsverk. Struktur ligger dig varmt om hjärtat och du är mycket noggrann i ditt utförande. Trots ditt systematiska arbetssätt agerar du snabbt när oförutsedda möjligheter dyker upp. Du är ansvarstagande och framåt, och med ditt bottenlösa driv tackar du aldrig nej till nya utmaningar.

Våra önskemål till dig:
  • Ekonomiutbildning och relevant master i ryggen
  • Ett bottenlöst driv i att utvecklas såväl i karriären som privat
  • Skarpt kunnig inom redovisning, ekonomistyrning och Corporate Finance
  • Flytande i svenska och engelska
Varför Censor?


På Censor möts du av ett gäng om sju och en familjär stämning. Här får du som ny möjlighet att utvecklas och steg för steg medverka i en transaktions alla delar. Dagarna på kontoret är fyllda av utmanande arbetsuppgifter, skön stämning, möten med inspirerande kunder och ett stort inflöde av nya uppdrag. Från ägarskiften och bolagsförvärv till rådgivning är sällan en dag den andra lik: i ena stunden en stor bolagstransaktion, för att tätt därpå åka iväg på en gemensam företagsaktivitet.

Start
: Enligt överenskommelse


PLATS
: Göteborg


OMFATTNING
: Heltid
LÖN
: Fast lön
KONTAKT
: Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM
: 2020-07-30


Är du Censor AB Mergers & Acquisitions nästa Analytiker? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 juli 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga