Oddwork · Publicerad 9 juli 2021

Här är chansen för dig som vill följa med på en resa mot oförglömliga mässor, konferenser och framtidens event - är du redo? Nordic Live Expo är ett etablerat bolag som startades av personerna bakom framgångssagan Easyfairs. Bolaget fokuserar på att arrangera smarta mässor och event; mötesplatser inom IT, digitala lösningar och övriga framtidsområden. Tillsammans med Oddwork bygger vi nu vidare teamet och söker därför en Digital Marketing Manager med explosionsartad energi och ett hungrigt driv till vårt kontor i Göteborg!

Om rollen
Hos oss på Nordic Live Expo blir du ansvarig för vår digitala marknadsföring via webb, e-post och sociala medier. Du kommer få utlopp för din kreativitet och möjligheten att skapa dina kampanjer helt från grunden. Med din kompetens blir du ansvarig för alla kampanjer där du självständigt utformar material och innehåll. Samtidigt ser du till att hålla dig till aktuella tidsplaner, leveranser och ekonomiska ramar. Du kommer helt enkelt ha ett helhetsansvar där ditt fokus framförallt är på att ta fram en marknadsplan, grafisk utformning, kanalval, content och copy. Att planera, producera och koordinera är lite av din grej samtidigt som du vant publicerar, optimerar, analyserar och följer upp för att kunna mäta resultat - veta vad som funkar och vad som kan göras bättre nästa gång.

Vi söker dig som...
...är lika driven som orädd, energisk som resultatinriktad. Du är lite av en digital ninja och en riktig multitasker som gärna har igång flera varumärken samtidigt. Ordkonstnären som också har ett visuellt öga och rör sig vant i både Photoshop och InDesign. Du älskar helhetskonceptet i din roll - skapa vassa kampanjer som du sedan analyserar och mäter resultat på. Din energi smittar av sig och nyfiket försöker du hitta smarta lösningar på de behov som finns på marknaden. Kort och gott är du en sann life-hacker som även har en förmåga att se både synergieffekter och samband i den digitala världen.

Våra önskemål till dig:
  • Du har tidigare erfarenhet av att jobba med resultatinriktad digital marknadsföring samt merförsäljning
  • Goda kunskaper i Wordpress, Google Analytics, Facebook Ad Manager, LinkedIn Ad Manager och andra analys- och annonsverktyg
  • Svenska och engelska
  • Meriterande om du har en utbildning inom digital marknadsföring
Varför Nordic Live Expo?
Här finns inga gränser för hur långt du kan gå! Med kunskap och finansiella medel i ryggen blir du en vital del av vår resa framåt. Vi har en härlig kultur med sociala människor som tillför en energiboost måndag som fredag, likt dig själv! Kan du ha funnit ditt potentiella drömjobb? Skicka då in din ansökan idag, så hoppas vi att ditt första telefonsamtal med oss blir snart.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-08-20

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga