Oddwork · Publicerad 23 nov 2021

Välkommen till Witre och Ikaros Cleantech - det kompletta "varuhuset" inom arbetsplatsutrustning och inredning till skolan, kontoret, lagret, hotellet och fabriken. Vi har t.o.m. miljösmarta produkter för kemikaliehantering och säkerhet på arbetet. Som en del av familjekoncernen Manutan International är vi Europas största e-handlare. Tillsammans jobbar vi att göra arbetsplatser både säkrare, trevligare, smidigare och mer kreativa genom att leverera marknadens bredaste sortiment med fler än 260 000 produkter, e-handelslösningar, en stor kompetens inom e-handel och ett unikt sätt att arbeta med kundnöjdhet - kolla gärna vad våra kunder säger om oss på Trustpilot. Med huvudkontoret i Paris och övriga kontor i Göteborg, Norge och Danmark, sträcker vi oss över hela Norden. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en Grafisk Designer som är redo att sätta färg på vår verksamhet. Är du den stilsäkra och kreativa själ vi letar efter? Välkommen till vårt kontor i Mölndal!

Som Grafisk Designer
Hos oss kommer du att, ja du gissade rätt, forma och utveckla den grafiska kommunikationen för våra varumärken Witre och Ikaros Cleantech. Dina dagar spenderar du i din hemmamiljö, det vill säga i Adobe-programmen, där du skapar content och material för våra digitala kanaler och produktkataloger, kreerar visuellt innehåll och kodar mallar för mailutskicken till våra kunder. Med målet att driva försäljning och trafik till våra olika hemsidor och webbshoppar, kommer du se till att kommunikationen är i linje med vårt varumärke och spana efter förbättringsmöjligheter för våra processer. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 3 månader med möjlighet till anställning eller frilans på längre sikt.

Vi söker dig som...
... är en sann kreatör, idéspruta och kreativt bollplank. Du som har både ett öga för det visuella och ett strategiskt mindset - färg, form och design är ju ditt gebit. Din kreativa själ trivs bäst i en prestigelös miljö med korta beslutsvägar och att samarbeta för att komma fram till de bästa lösningarna är en självklarhet för dig.

Våra önskemål till dig:
 • Du har jobbat i yrket du var född till att göra (läs: Grafisk Designer) i ett par år
 • Har du även betalat av dina CSN-lån för en utbildning inom design? Toppen!
 • Du rör dig tryggt och vant i Adobe Creative Cloud-programmen Photoshop, Indesign och Illustrator (extra plus i kanten till dig som även kan producera enklare produktioner i After Effects)
 • Din svenska är lika flytande som din engelska
   Varför Witre?
   Vi må vara Europas största e-handel, men med det sagt har vi inte tappat bort den gemytliga och familjära känslan. På Witre tror vi nämligen varken på byråkrati eller hierarki. I en fartfylld och internationell miljö med globala som lokala utvecklingsmöjligheter, väntar vårt härliga och engagerade team på dig som vill hänga med på vår resa. (Fredagsfrukostar, gemensamma aktiviteter, kick-offs och en och annan AW väntar såklart också). Är du redo? Klart du är redo. Fatta pennan och skicka in din ansökan idag - vi ser fram emot att välkomna dig till vårt härliga kontor i Mölndal!

   START: Så snart som möjligt

   PLATS: Göteborg

   OMFATTNING: Heltid. Tidsbegränsad uppdrag (3 månader) med möjlighet till ett långsiktigt uppdrag

   LÖN: Konsultarvode enligt överenskommelse

   KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om uppdraget , ej ansökningar)

   SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-07

   Du kommer vara en del av teamet, så är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

   Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
   + Läs mer om jobbet
   Om företaget
   Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
   + Läs mer om företaget
   Sista ansökningsdag
   7 dec 2021
   Omfattning
   Heltid
   Antal Tjänster
   1
   Yrkesområde
   Marknadsföring
   Underkategori
   Art director
   Visa var

   Inga fler liknande jobb tillgängliga