Oddwork · Publicerad 22 nov 2021

Det ska vara enkelt att göra affärer! Vi på Pagero erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över - för att automatisera säker kommunikation av affärsdokument. Vårt öppna nätverk - i kombination med ett stort utbud av appar - hjälper företag att effektivisera sina köp- och säljprocesser, samt dra nytta av korrekta och tillförlitliga data. Vi är ett ungt och hungrigt team som längtar efter att förstärka med ytterligare en stjärna. Tillsammans med Oddwork letar vi efter dig som älskar mötet med människor. Är du vår Juniora Säljare som är redo att axla ansvar och utvecklas tillsammans med oss?

Som Junior Säljare
Får du ofta höra att du har en säljpersonlighet av både familj och vänner? Vill du få utlopp av den uppenbara energin du sprider och även göra en karriär utav den? Som Junior Säljare hos oss kommer du både få lyfta kallt och ha hand om varmt. Det vill säga lyfta lur och ta hand om befintliga kunder. Här kommer du få sälja in onboardingprojekt och även ta emot inkommande samtal och leads. Med din konsulterande ton ger du svar på dina kunders frågor och i samma veva ser till så att dem är nöjda. Med din vill-ha-mer attityd, ser du till så att det alltid finns affärsmöjligheter att hugga tag i. Vidare kommer du leverera leads till KAM-avdelningen och samtidigt se till så att avdelningsmål för onboarding, sälj och lead generation nås - både på en månatlig och årlig basis. Även om du är van att jobba självständigt så vet du att det alltid är laget före jaget som gäller. Må vara kliché, men det är ju det som får din innersta säljeld att glöda - att få arbeta tillsammans för att nå yttersta resultat.

Vi söker dig som...
... vet att när man inte passar in i ett fack så är det ett tecken på att man ska sticka ut. Med din sprudlande energi tror vi att du är just den personen - som aldrig skulle acceptera att vara ett bakgrundsbrus. Men samtidigt vet du att små steg framåt också är framsteg, därför har du tålamod och ger inte upp bara för att det inte alltid går din väg. Istället ställer du frågor tills du känner dig bekväm i din roll och på sikt ser varje fråga du fick svar på som ytterligare ett steg i din utveckling. Vi tror även att du var personen som hellre spelade en lagsport än individuell - kombinationen av enskilda prestationer och samhörighet är ju få förunnat, eller hur?

Våra önskemål till dig
  • Arbetslivserfarenhet inom kundservice eller försäljning (B2C eller B2B)
  • Din engelska flyter på lika bra som din svenska
  • Meriterande om du har ett extraspråk i fickan
Varför Pagero?
Vår styrka är våra medarbetare - vi månar om och vill hjälpa dig att uppnå din fulla potential. Vi anser också att teknik är grundläggande för hållbarhet. Det är just därför vi vill hjälpa företag att bli 100% digitala och bidra till resurseffektivitet och transparens. Med glada och drivna kollegor runt omkring dig och möjligheten att få jobba hemifrån, vill vi välkomna dig till Västra Hamngatan 1! Vi ser fram emot din ansökan och framförallt att få träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-22

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga