Oddwork · Publicerad 1 nov 2021

Välkommen till Bolt - Europas ledande transportplattform för on-demand-resor. Vi grundades 2013 och har sedan dess levererat prisvärda, snabba och säkra resor till människor runt om i världen. I över 45 olika länder rullar våra klimatsmarta scootrar och taxibilar fram på gatorna med en gemensam destination i sikte - att utveckla framtidens rörlighet. I Sverige har vi funnits sedan 2019 och består idag av ett gäng på 23 kollegor som alldeles nyligen flyttat in i fräscha lokaler på Riddargatan 17 i Stockholm. Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter ännu en kollega till vårt snabbväxande företag - en analytisk och flexibel Operations Manager som är redo att hänga med på vår expansiva resa! Kan du vara den vi söker?


Som Operations Manager
På Bolt kliver du in i ett ungt och växande bolag i en flexibel roll där du kommer att ta ägandeskap för vårt affärsområde Ride Hailing och ansvara för dess fortsatta tillväxt. Hos oss får du möjligheten att varva ditt strategiska ledarskap med operativa arbetsuppgifter och utveckla nya processer för att driva oss framåt. Med målet att stärka vårt varumärke på befintliga och nya marknader, blir din uppgift att utveckla och leda våra projekt från start till resultat samt analysera data för att identifiera risker och förbättringsmöjligheter. Därtill kommer du även att få utlopp för dina självklara ledaregenskaper när du coachar våra medarbetare, stöttar dem i deras utveckling och skapar en hållbar och stark organisationskultur för våra team.

Vi söker dig som...
... har det rätta drivet. Och med det rätta drivet menar vi att du inte backar för att hugga i när det krävs eller stötta upp där det behövs. Erfarenhet är toppen, men vad vi verkligen bryr oss om är att du har talang, engagemang och passion - och vart den drivkraften kan ta dig och oss som företag. Vi tror att du har en fallenhet för att leda andra och drivs av att se människor växa och nå sin fulla potential. Du är en ödmjuk person som ser möjligheter i motgångar och sporras av utmaningar. Sist men inte minst, har du ett analytiskt och datadrivet mindset och vet att det är människorna bakom resultaten som är av allra största vikt.

Våra önskemål till dig:
  • Du har några års erfarenhet av att driva projekt från start till mål.
  • Du har erfarenhet av att leda och utveckla personal.
  • Du har tidigare arbetat i ett företag som styrs av ett datadrivet beslutsfattande.
  • Svenska och engelska.
Varför Bolt?
Hos oss på Bolt får du ta del av ett av världens snabbast växande tech startups med globala kontaktytor och flera spännande projekt i rullning. Med målet att göra människors liv bättre genom att hjälpa dem att spara pengar, minska stress och göra städer mer hållbara, kommer ditt jobb hos oss att påverka miljoner människors liv dagligen. Här får du möjligheten att växa, både på ett personligt och professionellt plan, i takt med att vi expanderar på marknader runt om i världen. Som en mindre enhet i ett stort bolag, tror vi på att låta kunskap spridas och utvecklas - vilket ger dig friheten att testa nya idéer och vägar samtidigt som du blir uppbackad av en global stöttning och inspirerande kompetensdelning från resten av teamet. Tror du att vi skulle kunna vara en bra match? Skicka in din ansökan direkt! Vi ser fram emot att lära känna dig.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + Optionsprogram

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-30

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga