Oddwork · Publicerad 9 dec 2019

Bureau Veritas är serviceföretaget som hjälper kunder förbättra sin prestanda inom kvalitet, miljö, säkerhet, hälsa samt socialt ansvarstagande. Vi grundades 1828 och har idag mer än 66 000 anställda på 1 400 kontor och laboratorier i 140 länder! Små som stora organisationer - inom såväl offentlig som privat sektor - kan förlita sig på Bureau Veritas stöd och skydd av varumärke, tillgångar, affärer och verksamhetens helhet. För att nå fortsatt framgång behöver vi nu utöka vårt team med rätt kompentens och ditt driv. Tillsammans med Oddwork söker vi efter dig som är en målinriktad Planning Coordinator, visst är det dig vi letar efter? Välkommen till vårt kontor i Göteborg!


Om tjänsten som Planning Coordinator
Du blir den viktiga länken mellan kunderna och Bureau Veritas revisorstjänster och revisorer. Du kommer hantera nyinkomna ordrar från säljavdelning och delegera uppdragen vidare till revisorerna som är specialiserad på precis det område som revisionen avser. Som den expert du är inom att planera och strukturera upp tiden kommer du arbeta en hel del med time management. Du optimerar tiden och matchar revisorernas kalendrar med beställande kunds. Du kommer således att ha en mycket viktig funktion för att strukturera och delegera olika ärenden, du blir spindeln i nätet för verksamhetens revisionsavdelning. Älskar du struktur? Perfekt!

Vi söker dig som...
... är tydlig. Du vet vad du vill, du är konkret i din kommunikation och du får saker gjorda. Saker blir gjorda för att du är både flexibel och noggrann, samtidigt som du tar ansvar för det ålagda, engagerar dig i det samma och löser de svåraste av knutar. Kanske har andra beskrivit dig som problemlösaren i gänget sedan tidigare, eller för den strukturerade. Ta med ditt minutiösa utförande och din känsla för att leverera efter uppsatta mål och bli Bureau Veritas nästa Planning Coordinator!

Våra önskemål till dig:
  • Talar och skriver flytande i både engelska och svenska
  • Trygg i Officepaketet
  • Du är självgående
Denna rekrytering är en talanginhyrning där du under de första 6 månaderna efter avslutad rekryteringsprocess är anställd hos Oddwork för att sedan bli anställd direkt på Bureau Veritas.

Vad Bureau Veritas erbjuder dig
Som en del av bolagets team kommer du att ha ett omväxlande arbete med mycket social kontakt och goda utvecklingsmöjligheter både på ett personligt och yrkesmässigt plan. Vi tror på att arbetsglädje är nyckeln till framgång och gillar att hitta på olika aktiviteter både i och utanför jobbet. Dina arbetstider är förlagda i ljusa lokaler under måndag till fredag 8.30-16-30 i Gårda, centralt i Göteborg.

Vill du direkt läsa mer om Bureau Veritas? Härligt, då kan du gå in och kika här.

START: Omgående

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Khosro Panah, khosro@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-30-12

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga