Oddwork · Publicerad 16 nov 2021

Vi strävar efter att utveckla framtidens samhälle och uppfylla människors bostadsdrömmar. OBOS Sverige är en av Nordens ledande bostadsutvecklare som genom effektivt byggande och strategiska markköp finns där människor vill bo och leva. Genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan samt systerbolagen OBOS Kärnhem och OBOS Nya hem utvecklar och bygger vi bostäder som blir till hem. Det vill säga villor, kedjehus och flerbostadshus i både städer och på landsbygden. Vi skapar trivsamma områden och miljöer mellan husen - från samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor, kommersiella byggnader till infrastruktur. Vi ingår i norska OBOS vars säte är i Oslo - en medlemsägd koncern sedan 1929 och ägs idag av sina 500 000 medlemmar i såväl Norge som Sverige. Tack vare en kommersiellt framgångsrik styrning av verksamheten har vi byggt en stark finansiell ställning där vinsterna investeras i fler bostäder. OBOS är även en ledande aktör inom industriellt och hållbart byggande i trä och bygger platsbyggda flerbostadshus i Sveriges största städer. 2020 sålde vi totalt 3 262 bostäder, varav 1 516 i Sverige. Våra mål är att erbjuda 20 % av bostadsutbudet genom alternativa boköpsmodeller för att ge fler människor möjligheten att äga sitt boende - på så vis bidrar OBOS till en hållbar samhällsutveckling.

Nu fortsätter vi att växa inom vår senaste satsning "Flyttklara hus" och söker därför, tillsammans med Oddwork, efter vår nya Projektutvecklare som ivrigt vill ta plats på spelplanen som en av våra centrala nyckelspelare!


Som Projektutvecklare
Välkommen till vår nya roll inom OBOS Sverige! Du kommer att ingå i vårt Projektutvecklingsteam där ni tillsammans utvecklar projekt med gruppbyggda småhus och / eller flerbostadshus. I din roll fokuserar du på gruppbyggda småhus för affärsområde "styckehus". Rollen kommer utveckla och bygga vidare på vår nya satsning inom styckehus - vi kallar det "Flyttklara hus" där projekten byggs innan de säljs. Vidare kommer du ha det fulla ansvaret för affären; från att förvärva marken till att husen är slutbesiktade och slutavräknade - helt enkelt vara med från A till Ö. Projektens storlek kommer bestå mellan 4-9 hus av våra varumärken Myresjöhus och SmålandsVillan. Vill du, precis som oss, vara med och skapa bostadsdrömmar för människor - året om? Härligt. Häng med på vår resa där du inte bara får bygga vidare i en helt ny roll, utan även ta fram en borta-bra-men-hemma-bäst känsla hos våra kunder.

Huvudsakliga ansvarsområden
I rollen som projektutvecklare leder du arbetet med att utveckla OBOS bostadsområden med flyttklara hus. Du ansvarar för att hålla ihop hela processen från markköp, färdig detaljplan till inflyttat område och leder projektgruppen i arbetet. Projektgruppen består av personer med specialistkompetens inom huvudprocesserna projektering, projektledning, försäljning/marknad, inredning, produktion och eftermarknad. Projekten spänner från markköp, detaljplanering och byggprocess till färdiga bostäder.

Vidare kommer du att ansvara för
 • Projektens försäljning, ekonomi, tid, kvalitet och NKI
  • Kostnadsuppföljning
  • Rapportering för projekten
  • Myndighetskontakter
  • Planering
  • Att leverera bostadsprojekt med nöjda kunder och medarbetare inom uppsatta ramar för kostnader och intäkter.
  Till din hjälp finns en process att utgå från där du som Projektutvecklare är en nyckelbefattning och avgörande för ett lyckat projekt.

  Vi söker dig som...
  ... kan öppna vilka dörrar som helst. Din kommunikativa och handlingskraftiga förmåga får kontrakt att signas, maskiner att starta och projekt att rulla. Vi ser att du både är flexibel och långsiktig då du kommer arbeta med flera projekt samtidigt - vilka alla har långa processer och befinner sig i olika faser. Från planeringsstadiet till slutbesiktning, tar ett projekt nämligen ca 1 till 3 år. Och som den affärsmässiga lagspelaren du är, följer du ivrigt och löpande upp dina resultat kopplat till hela bolagets affärsmål.

  Våra önskemål till dig
  • Utbildad byggingenjör, ekonom eller motsvarande arbetserfarenhet inom projektledning av hus.
  • Gedigen kunskap och erfarenhet av plan- och byggprocessen samt bostadsproduktion.
  • Erfarenhet av projektledning inom ekonomisk styrning, tid, kvalitet- och budgetansvar.
  Varför OBOS?
  Tillsammans bygger vi för livet. OBOS-koncernen är ett värderingsstyrt bolag där allt vi gör genomsyras av våra värderingar; Skickliga, Kvalitetsmedvetna, Offensiva, Lönsamma och Engagerade. Vi har som mål att vara en plats där anställda ges möjlighet till flera våningar av utvecklingsmöjligheter. Hos oss på

  Nellickevägen 22, Plan 7, Lyckholms fabriker (fr o m februari 2022) välkomnas du till trevliga lokaler och ett härligt team som jobbar med och för varandra. Vi tar ansvar, både ekologiskt och socialt. Exempelvis avsätter vi 10 miljoner om året som går tillbaka till samhället i allt från lekplatser till knattefotboll. För varje hus vi säljer planterar vi träd och som namnpartner till Damallsvenskan bidrar vi till ett mer jämställt samhälle. Om du är nyfiken på att läsa mer om vad vi gör för vår omvärld - här kan du läsa vår hållbarhetsrapport! Och precis som du, älskar vi att ha roligt tillsammans och missar sällan ett tillfälle för gemensamma aktiviteter, både på och utanför kontoret.

  START: Enligt överenskommelse

  PLATS: Nellickevägen 22, Plan 7, Lyckholms fabriker (fr o m februari 2022)

  OMFATTNING: Heltid

  LÖN: Fast lön

  KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

  SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-20

  Vill du dra på dig OBOS-tröjan och bli en i laget? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

  Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
  + Läs mer om jobbet
  Om företaget
  Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
  + Läs mer om företaget
  Sista ansökningsdag
  20 dec 2021
  Omfattning
  Heltid
  Antal Tjänster
  1
  Underkategori
  Projektledare
  Visa var

  Inga fler liknande jobb tillgängliga