Oddwork · Publicerad 2 sept 2021

Välkommen till Visit Group - Europas ledande leverantör av e-handelslösningar för turistindustrin. Sedan 1999 har vi levererat digitala lösningar för över 300 turistorganisationer och fler än 1000 hotell och aktivitetsleverantörer runt om i världen. Med våra skräddarsydda e-handelsplattformar och digitala ekosystem, skapar vi affärsnytta för våra globala kunder - och framtidens reseupplevelser för förväntansfulla resenärer. På tal om resor, har vi på Visit Group även en spännande sådan framför oss! Vi befinner oss nämligen i en expansiv tillväxtfas och söker därför tillökning till vårt härliga och passionerade gäng på Kungsgatan 34. Tillsammans med Oddwork, är vi nu på jakt efter dig som kunde konsten att knyta kontakter innan du lärde dig knyta skorna - en engagerad Rekryterare som är redo för en ny utmaning!


Som Rekryterare
Som Rekryterare hos oss på Visit Group kommer du att ansvara för hela rekryteringsprocessen från start till mål. Alltså allt från att sätta kravprofil, skriva annonser, search och göra urval, till att hålla intervjuer via telefon och djupintervjuer tillsammans med avdelningschefer. I rekryteringsprocessen kommer du främst att ansvara för rekrytering av Backend-utvecklare och Web-utvecklare, men även Säljare och Customer Sucess Managers. När du inte är sysselsatt med att gå igenom CV och personliga brev, kommer du att spana efter nya kreativa vägar att gå för att attrahera rätt talanger och nya fräscha idéer att utmana oss med. Därtill kommer du även att agera bollplank för chefer och ledningsgrupp, se till så att hela kandidatupplevelsen är on top, samt supporta våra femton avdelningar i Göteborg och Stockholm med din expertis. Låter detta som beskrivningen av din perfekta arbetsdag? Seize the day och skicka in din ansökan!


Vi söker dig som...

...lever efter ordspråket "friskt vågat, hälften vunnet". Du som trivs bäst i en flexibel roll med lika flexibla arbetsuppgifter. Allra viktigast är förstås din personlighet, så att rada upp floskler som prestigelös, strukturerad, driven och idéstark är inte riktigt vår grej. Well, nu gjorde vi det ändå, men besitter du ovan nämnda egenskaper så ser vi självklart även det som ett stort plus!

Våra önskemål till dig:
  • Du har nått år/några års erfarenhet av hela rekryteringsprocesser i bagaget (ett extra plus om du har erfarenhet av just IT-rekryteringar)
  • Det är en vass merit om du i detta nu betalar av dina CSN-skulder för högskoleutbildningen inom PA/HR
  • Swedish and English - check!
Varför Visit Group?
Att våga testa. Det är nyckeln till allt vi gör. Trots många år i branschen, sitter start up-känslan kvar i väggarna på vårt kontor i centrala Göteborg. Hos oss väntar en flexibel roll med frihet under ansvar och möjligheten att bidra till att bygga upp Visit Group på vår fortsatta tillväxtresa. Dessutom väntar ett engagerat gäng av pålitliga, hjälpsamma och passionerade kollegor som tar oss an varje uppgift och utmaning med ett leende på läpparna - samtidigt som vi ser till att ha riktigt roligt längs vägen. Tror du att vi kan vara en bra match? I så fall ser vi mycket fram emot att ses över en kopp kaffe inom en snar framtid!

START: Tillträde senast 1 oktober

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-01

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 okt 2021
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga