Oddwork · Publicerad 17 nov 2021

Vi ser en framtid där företag har en framgångsrik, transparent och ärlig kultur som gör det enkelt för talanger att välja rätt jobb. På Oddwork hjälper vi företag att förnya, förbättra och kommunicera sin företagskultur för att kunna attrahera, rekrytera och behålla talanger. Vi kan nu erbjuda en deltidstjänst som Säljare hos oss - välkommen att bli en del av vår säljstyrka.

Som Säljare...
...kommer du in i en varm kultur där du är i trygga händer tillsammans med dina handledare Calle och Niklas. Med inriktning på rekryteringsaffärer prospekterar du och gör en omvärldsanalys för att se till så att vi fokuserar på rätt typ av tjänster. Om du är den vi tror att du är, ringer du gärna ut till nya kunder och bokar upp möten till höger och vänster - för du kan inte riktigt se din egen gräns och det är just det vi gillar med dig. Därför vet vi att du också kommer kunna hålla i dina egna kundmöten efter ett litet tag. Om du tycker det är livets grej att vara lite obekväm för att utvecklas och samtidigt vill kunna addera komplex tjänsteförsäljning till ditt CV, är det här rätt tjänst för dig!

Vi söker dig som...
...tycker det är kul att kastas in i nya situationer. Personen som inte skräms av nya uppgifter, tvärtom. Istället blir du taggad och vet att du kommer växa in i din roll. Du har en bra balans mellan att vilja framåt och vara tålmodig, för en bra säljare har ju just det - tåla och mod. Här är det bara ditt eget driv som kan sätta gränser och du har alltid dina kollegor i ryggen som stöttar dig. Vi tror att du kommer inspirera oss med din sky-is-the-limit attityd och vi kommer vara vid din sida när du siktar högre än vad vi först trodde var möjligt. Genom att jobba nära dina säljkollegor kommer du få ovärderlig feedback - så att du blir trygg i din roll och kan fortsätta vara sådär orädd som bara du kan.

Våra önskemål till dig:
  • Studerar eller har någon annan sysselsättning, vi ser gärna att du kan arbeta mellan 1-3 dagar i veckan
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Någon typ av service- eller säljerfarenhet sedan tidigare
  • Plus i kanten om du har körkort
Varför Oddwork?
Hos oss kommer du att utmanas och tillsammans växer vi och blir ännu bättre. Vi jobbar både med stora koncerner som Saab, AstraZeneca, Axfood och Blocket, samt med mindre bolag som Fredrikssons Bygg, Mullvad och Kollmorgen. Oavsett storlek ger vi vårt allt. I och med samarbeten med internationella koncerner har vi redan nu en fot ute i världen och vill vi ha med dig när vi tar Oddwork utanför Sveriges gränser.

Välkommen till ett team där hjärta och engagemang blir en enda stor orange färgklick på rekryterings- och employerbrandinghimlen. På det nyrenoverade huvudkontoret i centrala Göteborg sparkar vi av oss skorna de dagar när vi inte jobbar remote. Välkommen, vi behöver dig. Vår Senior Talent Manager Ellinor går igenom ansökningar löpande - sök idag.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg, Kungsgatan 42

OMFATTNING: Deltid

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om praktiken, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Vi utvärderar ansökningar löpande

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och genom att hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 jan 2022
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga