Oddwork · Publicerad 18 nov 2021

Så här är det, vi söker en ny kollega! Vi som letar heter Löfbergs och är ett av Nordens största familjeägda kafferosterier. Vår historia började i Karlstad 1906. Idag är vi drygt 300 fikaälskare verksamma i norra Europa som delar passionen för gott kaffe, möten mellan människor och att göra gott för människor och miljö. Vår långsiktighet i kombination med vår vilja att ständigt utvecklas driver oss. Och vi är mer nyfikna på framtiden än någonsin. Nu söker vi, tillsammans med Oddwork, efter dig med motsvarande passion. Är du en duktig relationssäljare och vill färga dagligvaruhandeln mer lila? Då kan du mycket väl vara vår nya kollega. Brygg dig en god kopp kaffe och slå dig ner för att läsa vidare!


Som Säljare
Som vår säljare hos oss kommer du in med fokus på att stärka vår ställning i Göteborg med omnejd. En vanlig dag åker du ut till dagligvaruhandeln - Ica, Coop, Willys m.fl. - och träffar både handlare, inköpare och bygger relationer med alla du träffar. Med frihet under ansvar bokar du in egna möten där du börjar med att prata om de nya heta produkterna från Löfbergs som passar extra bra i förbutiken. Sedan jobbar du dig inåt butiken och bjuder på en svalkande iskaffe till de i kassan, för att sedan prata affärer med inköparen. Alla i butiken vet när du kommer in och ser fram emot din energi som genomsyrar hela lokalen. Med tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln förstår du dig på flödet - för kaffemodellen må vara lite komplex, men du gillar utmaningar och även att vara ambassadör för ett av Nordens största familjeägda kafferosterier. Därför är du inte blyg med att påpeka att det är dags för Löfbergs att få den bästa platsen på hyllan - för när våra produkter säljer bra, säljer också butiken bra. Gillar du att mätas på det mesta? Då är du den trevliga vinnarskallen vi söker.

Vi söker dig som...
...knyter kontakter på lång sikt, inte bara för stunden. Personen som är lika genuin som skarp och som gillar idén av att kombinera mingel med att göra vassa affärer. När du stiger in genom dörren till butikerna vet alla att det är Löfbergs-säljaren som kommer - den trevliga och glada personen som maxar energivolymen hos alla du möter. Med din tävlingsinstinkt checkar du av den månatliga statistiken med disciplin för att se vad du kan göra bättre nästa månad. Men när allt kommer omkring vet du också att det är hur du är som person som spelar roll - människan bakom statistiken.

Våra önskemål till dig
  • Erfarenhet inom försäljning och dagligvaruhandeln
  • Körkortet ligger på plats i plånboken
  • Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
  • Mycket meriterande om du förstår flödet i butiken
Varför Löfbergs?
Vi är en stabil arbetsgivare som verkligen bryr sig om den enskilda medarbetaren. Hos oss kommer du få mycket frihet under ansvar tillsammans med ett härligt gäng bakom Löfbergs-loggan. Vi har en stark värdegrund och drivs av våra värderingar: Together, Inclusive, Accountable och Enterprisers. Vi bryr oss helt enkelt lika mycket om dig som vi gör för andra vänner i odlarländer och här hemma. Vi är till exempel en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe och arbetar aktivt för att ännu fler ska välja gott kaffe från certifierade odlingar. Välkommen till ett roligt jobb och möjligheten att hålla den svenska kaffekulturen vid liv! Vi ser fram emot din ansökan.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-20

Vill du vårda relationer med oss? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga