Oddwork · Publicerad 9 aug 2021

Vår historia startade redan på 1800-talet när sjökaptenen Olof August Hanson började skeppa salt mellan England, Tyskland och Göteborg. Idag heter vi Salinity och drivs av fjärde generationens salthandlare - med samma salta passion nu som då. Efter nästan 200 år i branschen vågar vi kalla oss experter på salt. Med produkter som världen över gör mat godare, vatten mjukare och lantbruket mer lönsamt, drivs vi av en stark tro på innovation och hållbarhet. Fyra generationer senare och vår innovationsresa fortsätter! Därför söker vi nu, tillsammans med Oddwork, efter dig som får människor att utvecklas och företag att växa! Är du den nyfikna och resultatdrivna VD vi letar efter?


Som VD
På Salinity kliver du in i ett etablerat familjeföretag med korta beslutsvägar och en gemensam förändringsresa framåt. Här levererar vi salt för en rad olika användningsområden, allt från FALKSALT till industrisalt - vilket betyder flera områden för dig att sätta dig in i, utveckla och förbättra. Som VD för ett av dotterbolagen inom Salinitykoncernen kommer dina primära ansvarsområden att vara kommersialisering och affärsutveckling - du är helt enkelt go-to personen gällande våra ekonomiska resultat, investeringar samt pågående och potentiella affärer. Målet? Att driva det nya Salinity framåt in i den digitala framtiden och öka vår synlighet på befintliga och nya marknader. Därtill kommer du att coacha medarbetare, genomföra marknadsutvecklingsaktiviteter och utveckla affärsstrategier för att nå och överträffa verksamhetens mål.

Vi söker dig med...
... en stor passion för att utveckla och förbättra, både dig själv och oss som företag! Ditt självklara ledarskap definieras av lika delar lyhördhet, struktur och ödmjukhet. Dina drivkrafter kommer från att se affärer och medarbetare växa. Du är en nyfiken person som inte bara tänker utanför boxen, utan även innanför, framför och bakom. Visst håller du med om att de bästa idéerna kommer från samarbete och en öppen kommunikation? Bra, då tror vi att du kommer passa perfekt in hos oss på Salinity!

Våra önskemål till dig:
  • Du har tidigare arbetat med affärsutveckling, gärna i ett producerande bolag.
  • Du har gedigen och framgångsrik säljerfarenhet med kunskap kring inköp, logistik och produktion.
  • Du har erfarenhet av att leda och utveckla personal.
  • Du har erfarenhet från att jobba på en internationell marknad.
  • Din engelska är lika flytande som din svenska.
Varför Salinity?
Hos oss på Salinity välkomnas du till en varm och härlig kultur i ett familjeföretag där vi hjälper varandra att lyckas. På vårt kontor i Göteborg blir du en del av ett socialt och sammansvetsat team som gillar att hitta på saker tillsammans utanför kontoret - som när vi svettas i CrossFitboxen eller hittar zen i yogasalen. Vår passion för salt har gjort oss till en etablerad aktör att räkna med. Denna makalösa mineral har fängslat oss ända sedan 1830. Vi vågar påstå att vi vet allt om salt (eller åtminstone nästan allt) och berättar gärna mer, men framförallt ser vi fram emot att lära känna dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-09-20

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 sept 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
VD & Koncernchef
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga