PS Finance Group AB · Publicerad 9 nov 2021

Om rollen
Som Account Manager på PS Finance Group, får du jobba både med försäljning och projektledningen av hela försäljningsprocessen. Du är med kunden från första mötet till att implementera tjänsten, samt att följa upp och utvärdera. Fokuset är långsiktigt samarbeten där du i en rådgivande säljfunktion guidar kunden genom de finansiella lösningar som PS Finance erbjuder. Du ingår i ett säljteam där glädje och passion präglar varje dag. Bolaget är i stark tillväxt och du blir en viktig spelare i säljorganisationen där ditt resultat verkligen gör skillnad och ditt arbete bidrar till företagets fortsatta framgång. Dina kunder finns i främst i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Om dig
Vi tror att du drivs av att skapa goda kundrelationer och det som ger dig mest energi är mötet ute hos kunden. Din personlighet präglas av öppenhet och företagsamhet, med en tydlig affärsmässighet och lyhördhet. Med några års erfarenhet av försäljning, gärna av tjänster, är du van vid att jobba självständigt och trivs med ett självledarkap.

Vi erbjuder
Du kommer till ett gäng som trivs tillsammans och på det härliga kontoret vid Science Park, Lindholmen sitter 35 kollegor. Vi är mycket måna om både bolagets och individernas utveckling och vår ambition är att se dig växa i denna roll tillsammans med oss.

"Jag söker dig som älskar att träffa nya människor och som brinner för att skapa affärsmöjligheter och driva dem i mål. Vårt tighta säljteam präglas av en hög framåtanda, vinnarinstinkt, teamanda och att ha roligt på jobbet. Att vi dessutom erbjuder marknadens bästa tjänster inom vår nisch, är ytterligare ett stort plus"

Eric Winter - Försäljningschef

PS Finance erbjuder sina kunder ett brett sortiment av kvalificerade tjänster, med allt från fakturerings- och finansieringslösningar till inkasso och juridiktjänster.

Din ansökan
Låter detta som dig, ta då möjlighet och sök! Har du frågor är du varmt välkommen att Frida Dire, rekryteringskonsult på Jerrie 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se

Du ansöker med CV och personligt brev på jerrie.se.

Sista ansökningsdatum 5 december men urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PS Finance Group är ett snabbväxande företag med huvudkontor i centrala Göteborg på Lindholmen och har idag filialer i Oslo, Köpenhamn, Amsterdam och Frankfurt. Vi har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalificerade tjänster, med allt från fakturerings- och finansieringslösningar till inkasso- och juridiktjänster samt helhetslösningar för att såväl ta, som att få, betalt. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att öka lönsamheten genom snabbare kassaflöden, utan att det påverkar kundrelationen negativt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga