Pagero AB · Publicerad 15 nov 2021

Är du en marknadsförare som har en känsla för helheten och är mån om detaljerna? Är du en doer som har förmåga att lägga en strategi och planera men som också gillar det praktiska genomförandet och att vara med där det händer? Söker du en ny utmaning på ett spännande företag med stor potential i en snabbväxande bransch? Då skall du ansöka till rollen som marknadsansvarig för Skandinavien på Pagero!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som marknadsansvarig för Skandinavien ansvarar du för att stärka Pageros marknadsnärvaro och tillväxt i regionen. Du har ansvar för att ta fram en marknadsplan för Sverige, Norge och Danmark och därefter genomföra och följa upp på de aktiviteter som genomförs. Du kan återanvända centralt framtaget marknadsmaterial men du behöver också ta fram nytt material för regionalt bruk.

Du har en bred erfarenhet av marknadsföring och kan lite om det mesta, men behöver inte vara expert på något område. Emellertid vill vi att du blir en expert på hur vi bäst når ut med vårt marknadsbudskap i Skandinavien!
Du rapporterar till vår Regional Manager för Skandinavien men arbetar mycket nära marknadsteamet som i dagsläget består av 11 personer centralt och 7 personer regionalt. Du har regelbunden kontakt med vår CMO som godkänner din marknadsplan och följer upp på de aktiviteter du genomför. Du har stöd av det centrala marknadsteamet och centralt framtagna arbetsprocesser för att utföra ditt arbete på ett effektivt sätt. Du samarbetar även med vårt regionala sälj- och partnerteam för att skapa och genomföra din regionala marknadsplan.
Du jobbar på Pageros huvudkontor i centrala Göteborg, tjänsten kan delvis vara remote.

Vem du är
Som person har du en förmåga att se helheten och är samtidigt mån om detaljerna. Du inspireras av att skapa en plan för ditt arbete men du är också en doer som gillar att praktiskt genomföra den plan du har tagit fram. Du har god analytisk förmåga och är bra på att använda data för att dra slutsatser kring hur du kan förbättra ditt resultat. Du är social och har lätt för att samarbeta med personer från olika delar av organisationen för att nå dina mål. Du inspireras av att arbeta i en snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar och kan snabbt anpassa dig till en föränderlig omvärld.

Dina ansvarsområden
 • Ansvarig för att ta fram, genomföra och följa upp på marknads- och aktivitetsplan för Skandinavien i nära samarbete med regionala säljteamet och centrala marknadsteamet
 • Marknadsbudgetansvarig för regionen
 • Samarbeta med centrala marknadsteamet för att optimera kvalitet på och resultat av regionala marknadsaktiviteter
 • Vid behov samarbeta med externa stakeholders som exvis byråer
Dina kvalifikationer
 • Relevant akademisk utbildning
 • Minst fem års arbetserfarenhet inom marknadsföring, gärna B2B tech eller liknande
 • Bred marknadsföringskompetens med fokus på digital kommunikation
 • Praktisk erfarenhet av att ta fram marknadsplaner
 • God organisationsförmåga
 • Van projektledare och kravställare gentemot interna stakeholders eller externa byråer
 • Kommunikativ med god känsla för det skrivna ordet
 • Erfarenhet av att skriva texter för olika kanaler på svenska som du talar och skriver flytande
 • Internationell erfarenhet är meriterande, god engelska är ett krav
 • Tidigare erfarenhet av att ha ansvar för en marknadsföringsbudget
 • Positiv attityd och god samarbetsförmåga
 • Erfarenhet av att arbeta nära en säljorganisation är ett stort plus
Ansökan
Tycker du att det här skulle vara en tjänst för dig? Ansök genom att besvara några korta frågor samt bifoga ditt CV. via jerrie.se. Har du frågor, kontakta gärna Helene Hagman, helene.hagman@jerrie.se, 0708-204704, Linkedin. Vi ser fram emot din ansökan senast den 3 december.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
DET SKA VARA ENKELT ATT GÖRA AFFÄRER

Pagero erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över för automatiserad och säker kommunikation av affärsdokument (t.ex. ordermeddelanden, fakturor och betalfiler) i enlighet med lokala regler. Pageros öppna nätverk, i kombination med ett stort utbud av appar, hjälper företag att effektivisera sina köp- och säljprocesser samt dra nytta av korrekta och tillförlitliga data. Vårt erbjudande är globalt och är oberoende av företagsstorlek, bransch och affärssystem. Läs mer på pagero.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga