Peab Fastighetsutveckling AB · Publicerad 25 okt

Som projektledare på Peab Fastighetsutveckling ansvarar du för utformning till avslutat projekt. Du ansvarar även för att driva och leda projekten för kunderna och företaget så att rätt kostnader, kvalitet, arbetsmiljö, tider mm uppnås. Som stöd för ditt arbete finns mycket kompetens att tillgå inom olika områden. Som projektledare är du placerad i Göteborg men har hela regionen som upptagningsområde och rapporterar till Projektchef alt Regionchef. Du bistår teamet och tar en aktiv roll i såväl kalkyl-, ekonomi- som kvalitetsuppföljningen. Resor förekommer i begränsad omfattning.

Övriga uppgifter:
  • Du är projektchefens förlängda arm i projekt, bygg och projekteringsmöten mm
  • Projektens ansikte utåt inom fastighetsutveckling
  • Ansvara för att kostnads- och kvalitetsramarna efterlevs
  • Samordningsansvar mot konsulter och byggproduktion samt uppföljning av ekonomin
  • Projektavslutning och erfarenhetsåterföring tillsammans med Projektchef
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som projektledare inom bygg- och/eller fastighetsbranschen. Du är troligen högskoleingenjör eller motsvarande och har förmåga att självständigt driva och leda egna projekt med interna och externa resurser samt erfarenhet från planerings- och byggprocesser.

Som person är du handlingskraftig, beslutsam och bra på att planera och organisera. Du har goda ledaregenskaper, starkt engagemang för slutkund, förhandlingsvana och affärsmässighet. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering i Göteborg.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev via www.jerrie.se. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer varför vill ha din ansökan snarast, dock absolut senast den 30 oktober. Om du har frågor, ring eller maila Daniel Ågren på 0735-19 40 50 alt daniel.agren@maquire.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Peab är ett Nordiskt bygg- och anläggningsföretag, vars främsta ledstjärna är totalkvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, ska vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga för framtiden. Verksamheten är uppbyggd i 4 områden, bygg, anläggning, industri och projektutveckling. Bolaget är börsnoterat på Nasdaq Stockholm, omsätter ca 45 Mdr och har ca 14 000 anställda.

Affärsområde Projektutveckling

Projektutveckling består av två delar, bostäder och kommersiella fastigheter. Verksamheten är uppdelad i tre regioner -Stockholm, Väst/Sydost och Skåne. Utvecklingen av kommersiella fastigheter sker i nära samverkan med Peabs övriga bolag. Affärsidén är att med Peabs samlade kompetens värdeutveckla kommersiella fastigheter i Sverige, Norge och Finland, med god lönsamhet och stort kundfokus. Idag arbetar 4 personer inom fastighetsutveckling i Göteborg. Ambitionen är att utveckla 10 000 kvm/år i Gbg.
+ Läs mer om företaget