Poolia Ekonomi · Publicerad 28 aug

Vi söker drivna och resultatinriktade controllers till vår konsultverksamhet för framtida uppdrag hos våra spännande kunder! Ofta är uppdragen hos företag där du som konsult får stora möjligheter att komma in i en inspirerande miljö och utvecklas mycket i din yrkesroll. Uppdragen är allt från price controllers, controllers och business controllers med olika ansvarsområden och varierande krav på tidigare arbetslivserfarenhet.

Urval och intervjuer kommer att genomföras efter annonstidens slut men skicka gärna in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I din roll som controller kommer du bland annat att jobba med:
  • prognos- och budgetprocessen
  • månadbokslut
  • projektuppföljning
  • ad hoc-analyser
  • lönsamhetanalyser
  • förbättringsåtgärder
Vem söker vi?

För de här uppdragen krävs det att du har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi. Du har minst ett par års erfarenhet från controlleryrket.

För att vara aktuell för uppdragen krävs det att du har goda kunskaper i både engelska och Excel. Har du erfarenhet från SAP är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en driven, analytisk och självgående person som arbetar väl både självständigt och i team. Du har ett driv och ett öga för detaljer. Vidare har du ett proaktivt arbetssätt och är duktig på att kommunicera.

Specialist inom ekonomi

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga