Poolia Ekonomi · Publicerad 16 feb

Nu söker vi en Ekonomiansvarig för uppdrag hos vår kund som befinner sig i resebranchen. I rollen kommer du hantera hela ekonomiflödet och till stöd har du en ekonomiassistent. Vi ser positivt på om du vill jobba som underkonsult och skapar gärna ett samarbete.
Uppdraget har start omgående, urval och intervjuer sker löpande

Arbetsuppgifter:

I tjänsten kommer du ansvara tillsammans med en ekonomiassistent för löpande bokföring, kvartalsbokslut, löneutbetalningar.
  • Bokföring och löpande redovisning
  • Leverantörsbetalningar
  • Månadsbokslut/kontoavstämningar
  • Momshantering samt skatte- och inkomstdeklarationer
  • Lönehantering
Vem söker vi?

Vi söker dig som är van vid att arbeta i en liknande roll och kan hantera hela ekonomiflödet. Vi tror även att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Då du i tjänsten kommer arbeta mot Ryssland så är det viktigt att du är trygg i att ha engelska dialoger. Du är van vid att arbeta i olika typer av ekonomisystem och har mycket goda kunskaper i Excel.

Specialist inom Ekonomi

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia