Poolia Ekonomi · Publicerad 22 okt

Vi söker just nu Ekonomi- och Controllerassistenter för kommande konsultuppdrag hos våra globala och nationella kunder. Uppdragen startar löpande med varierad uppdragslängd med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av:
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Kvalitetsansvar
  • Kontroll av inkommande och utgående fakturor
  • Löpande bokföring
  • Stötta upp vid bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du som söker har en högskoleexamen i Företagsekonomi, Redovisning eller motsvarande. Du har en stark analytisk förmåga och erfarenhet av fakturahantering. Du är affärs- och kundfokuserad och tycker om att bidra till förändringar. Vidare är du serviceinriktad, flexibel och tycker om att arbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har ett starkt systemkunnande och har lätt för att ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i MS Office och har du erfarenhet av SAP är det meriterande. Då det kan vara många internationella kontakter ställer vi höga krav på goda kunskaper i engelska.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent