Poolia Kontor · Publicerad 21 juni

Just nu söker vi en systemadministratör till ett konsultuppdrag hos Mölnlycke Health Care. Är du en detaljorienterad person som tycker om att lära dig nya system? Har du ett öga för organisering och gillar att ha många bollar i luften? Är du dessutom en lagspelare, service-minded och självgående - då kan du vara just den vi söker! Uppdraget är långsiktigt med start i augusti. Vid bra samarbete finns goda chanser till anställning på företaget.

Om konsultuppdraget

I rollen kommer du agera första-kontakt för globala användare av "Learning Management System" (LMS) samt hantera administrativa arbetsuppgifter relaterat till detta. Du kommer även utefter behov utfärda administrativa uppgifter så som att ladda upp och ändra information i det aktuella systemet, flytta information mellan system mm.

Beslutsfrågor:
  • Identifiera problem
  • Planera och utföra självständigt arbete
  • Effektivitetsutformning
Om dig
  • Kunnig i användandet av system och en fallenhet för det tekniska
  • Meriterande erfarenhet av systemen: Microsoft Office, Sharepoint, LMS system så som Successfactors och SABA
om mölnlycke health care

Överallt i världen pressas sjukvårdssystemen och vårdpersonalen att leverera bättre vård; till fler patienter och till lägre kostnader. För att lyckas med detta behövs innovativa och pålitliga lösningar. Det är där vi kommer in i bilden. Vi arbetar för en effektivare vård. Därför letar vi alltid efter nya sätt att bli bättre på det vi gör. Vårt fokus ligger på att erbjuda effektiva och prisvärda lösningar. Vi har ett enda mål - och det är att förbättra vårdresultaten världen över. Vi vill ge hälso- och sjukvårdspersonal det de behöver för att få de bästa möjliga kliniska och ekonomiska resultaten och för att de ska kunna ge patienterna den bästa möjliga vården. Men olika vårdmiljöer och omständigheter innebär att behoven är mycket varierande. Så vi börjar genom att lyssna på våra kunder och se till att vi förstår dem. Sedan tar vi fram vi evidensbaserade lösningar som är anpassade för just dem och deras patienter. Vi bidrar till att förbättra resultaten även på andra sätt. Genom att dela med oss av kunskap om våra kliniska specialistområden. Och genom att bidra till utformningen av vårdpolitik och vårdprotokoll som ska höja standarden på sjukvård på en global skala. Vi har ett starkt engagemang för all hälso- och sjukvårdspersonal. Och det visar vi varje dag i vår verksamhet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia