Poolia Life Science · Publicerad Igår 00:00

Har du jobbat några år som laboratorieingenjör men drömmer om att jobba med medicinteknisk produktutveckling? På uppdrag av vår globala medicintekniska kund i Mölndal söker vi nu dig som är redo att utmana helt nya medicintekniska produkter som inte finns ute på marknaden. Du kommer uppmuntras att använda din kreativitet, öppenhet och nyfikenhet för att göra verklig skillnad för deras slutanvändare med ett tydligt syfte. Du kommer att vara anställd som Life Science konsult i en tillsvidareanställning med starka förmåner. Löpande kandidaturval kommer att ske och intervjuer hos kund är planerade 21/8 och 23/8. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor innan din ansökan. Varmt välkommen till Poolia!

Vem och vad

Som senior laboratorieingenjör med fokus på produktutveckling kommer du ha utrymme att utmana dina färdigheter och förmågor med ett tydligt syfte. Du kommer uppmuntras att använda din kreativitet, öppenhet och nyfikenhet. I samarbete med ett tvärvetenskapligt team kommer ni utveckla framtidens innovativa medicintekniska produkter genom att utvärdera produkter som ännu inte nått marknaden. Rollen ställer krav på att du vågar vara analytisk på ett riskmedvetet sätt med ett kundorienterat förhållningsätt. Ibland blir produkter fel vilket kräver att du har mod att tänka på slutresultatet och vågar göra förändringar. Ser inte dina kollegor problemet så som du gör det hoppas vår kund att du vågar göra din röst hörd.

För att ta dig an rollen på ett bra sätt enligt förväntningar krävs det några års labbrelaterad arbetslivserfarenhet från industrin gärna med en BSc utbildning inom textilteknik, kemiteknik, mekanik eller motsvarande.

Därför ska du arbeta som Life Science konsult på Poolia

Att vara Life Science konsult hos Poolia innebär att du är anställd hos oss - men har din arbetsplats ute hos våra Life Science kundföretag (framförallt hos våra globala kundföretag inom den medicintekniska- och läkemedelsbranschen) i långsiktiga konsultuppdrag. Alla kan arbeta som konsult, oavsett om du har en spetskompetens eller inte. Det är ett bra sätt att skaffa sig en bredare erfarenhet, ett större kontaktnät, eller för att få en första fot in på arbetsmarknaden. Med oss på Poolia får du en snabb väg in på arbetsmarknaden och möjlighet till nya karriärval. I många fall kan även konsultuppdraget leda till en tillsvidareanställning, om du och din uppdragsgivare trivs med varandra.

I din anställning på Poolia omfattas du av Unionen kollektivavtal - något som ger dig rätt förutsättningar och villkor i din anställning. Genom kollektivavtalet ser vi exempelvis till att du: har rätt lön för din tjänst, får korrekt ersättning för dina övertidstimmar, får tjänstepension samt att du kan ta ut föräldralön och semester. Med kollektivavtal kan du som anställd alltid vara säker på att din anställning präglas av rättvisa villkor så att du ska slippa oroa dig för din ekonomi - varken nu eller i framtiden.

När du anställs hos oss på Poolia blir du tilldelad en personlig konsultchef. Oavsett vilken arbetsplats du är på är konsultchefen tillgänglig för frågor som rör din anställning, nuvarande uppdrag och karriärmässiga utveckling. Konsultchefen känner ofta arbetsgivarna sedan tidigare och hjälper dig i din utveckling, om du exempelvis skulle vilja byta uppdrag eller behöver annat stöd. Hen är alltid ett sms, mejl eller telefonsamtal bort och följer dig genom hela din anställning på Poolia.

Trots att du inte träffar dina kollegor på Poolia dagligen, tycker vi att det är viktigt att du som konsult ska känna tillhörighet till Poolia och gemenskap med andra "Poolianer" som vi kallar oss som arbetar på Poolia. Vi bjuder regelbundet in till träffar av olika slag, ibland är temat kompetenshöjande, ibland kanske det är VD som informerar och ibland träffas vi bara för att det är trevligt! Våra konsultträffar är naturligtvis också ett gyllene tillfälle att nätverka med andra duktiga kollegor, kontakter du kan ha nytta av i ditt arbete och i framtiden.

På Poolia får du som Life Science konsult bland annat:
  • Kollektivavtal, tjänstepension och rätt ersättning
  • Personlig konsultchef
  • Anställningstrygghet och individuella lönesättningar
  • Erfarenhetsutbyte med andra konsulter
  • Förmånsportal med starka erbjudanden
Är du den vi söker? Vänta inte med din ansökan!

Konsultuppdraget är långsiktigt och är tänkt att starta i början på oktober och pågå initialt under 6 månader med stora möjligheter försättning om du och kund trivs med varandra. Löpande kandidaturval kommer att ske och intervjuer hos kund är planerade 21/8 och 23/8.

Du kommer självklart få all information jag har om konsultuppdraget, förutsättningar och vilket företaget är i nästa steg i processen eller i samband med kontakt med mig. Är du av olika anledningar inte rätt för just denna tjänst kommer vi ha dig i åtanke för kommande tjänster som tillåter dig att söka jobb smart med oss på Poolia.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga