Poolia Life Science · Publicerad 2 dec 2019

Poolia Life Science Göteborg har partnerskap med +50-tal företag (globala, SME, startups) inom västsvenska life science (pharma, biotech, medtech, foodtech). Många av våra samarbetsparters står inför spännande organisationsförändringar med fokus på smart innovation, social hållbarhet och branchöverskridande samverkan.

Är du redo för en karriär som Life Science konsult i Göteborg? Värdesätter du ett personligt och tryggt konsultbolag med starka förmåner? Då är Poolia Life Science Göteborg rätt arbetsgivare för dig. Varmt välkommen med din spontanansökan redan idag!

Om tjänsten

Poolia Life Science Göteborg har partnerskap med +50-tal företag (globala, SME, startups) inom västsvenska life science (pharma, biotech, medtech, foodtech). Många av våra samarbetsparters står inför spännande organisationsförändringar med fokus på smart innovation, social hållbarhet och branchöverskridande samverkan.

Vem är du?

Vi söker nu fler talanger som är motiverade att påverka branschen i långsiktiga konsultuppdrag. Din personlighet, värderingar och ambitioner är viktigast för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens hälsa.

Just nu söker våra samarbetspartners:
  • Ingenjörer inom bioteknik, kemiteknik, teknisk fysik, materialteknik, maskinteknik eller motsvarande.
  • Biostatistiker, bioinformatiker och programmerare med intresse för machine learning och AI.
  • Forskare med expertis inom hjärt- och kärlsjukdomar, andningsvägar, cancer, inflammation, autoimmunitet eller motsvarande terapiområde.
  • Legitimerade apotekare, sjuksköterskor, läkare eller motsvarande tillsammans med ett intresse för produktutveckling, sälj eller projektledning.
Om verksamheten

Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är experter på att hitta och matcha kompetens för bolag i tillväxt eller förändring. Det är individer på rätt plats bygger framgångsrika företag. Poolia har i 30 år fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom Life Science där vi själva är specialister.

Vi förstår företagen, deras affärsvillkor och vi vet vad som krävs av individen. Med kvalitetssäkrade rekryteringsprocesser, ledande digitala verktyg och unik urvalsfilosofi med stolta värderingar levererar vi alltid vad vi lovar. Vi hjälper företag och organisationer med rekrytering och bemanning av kvalificerad kompetens inom tjänstemannasektorn. Kompetens som bidrar till våra kunders framgång. Poolias ledstjärnor speglar hur vi beter oss - vår kultur. Genom att alltid agera utifrån våra ledstjärnor ska kunder, kandidater och andra intressenter förstå vilka vi är och vad vi står för. Idag är Poolia ett av de mest omtyckta och välkända varumärkena i branschen.

Vi som jobbar på Poolia strävar alltid mot att göra vårt bästa. Vi vågar testa det oprövade och vi har en vilja att ta ansvar - för våra kunder, för våra kandidater och för varandra. Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Därför vill vi göra allt för att de ska trivas, utvecklas och må bra. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare. För mer information: https://www.poolia.se/om-poolia/jobba-pa-poolia/.

Varmt välkommen med din spontanansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
20
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga