Poolia Life Science · Publicerad 30 nov

Dags för ny karriär inom Life Science & Engineering? Hittar du inte jobbet du söker efter? Stick ut med en spontanansökan för att bli kontaktad för aktuella eller kommande jobb som inte är offentligt annonserade. Vi ser fram emot att hjälpa dig rätt i ditt jobbsökande - varmt välkommen till Poolia!

Poolia kan hjälpa dig hitta drömjobbet på tre sätt

1. Jobb hos våra kundföretag, där vi på Poolia hanterar rekryteringsprocessen för kundens räkning, men där du blir anställd hos kundföretaget.
2. Konsultuppdrag via Poolia där du kommer att arbeta hos något av våra kundföretag, men då som inhyrd för kortare eller längre tid. I det fallet är du anställd av Poolia, och det är alltså vi som blir din arbetsgivare.
3. Du kan också söka konsultuppdragen som egen företagare, i så fall anlitar vi dig som underkonsult.

Din personlighet - nyckeln till en lyckad rekrytering

Vi vill vi inte bara veta dina kvalifikationer, kompetenser och erfarenheter. Vi är också intresserade av din personlighet, dina ambitioner och dina drömmar för att kunna hjälpa dig att bli rekryterad till ett konsultuppdrag eller en arbetsgivare som passar just dig. En anställning som Life Science & Engineering konsult hos oss är med andra ord precis som vilken anställning som helst och är en utmärkt språngbräda för dig som vill göra eller byta karriär då du knyter starka kontakter hos oss och våra Life Science & Engineering kunder inför framtiden. Med oss på Poolia får du en snabb väg in på arbetsmarknaden och möjlighet till nya karriärval. I många fall kan även konsultuppdraget leda till en tillsvidareanställning, om du och din uppdragsgivare trivs med varandra.

Därför ska du arbeta som Life Science & Engineering konsult på Poolia

Att vara Life Science & Engineering konsult hos Poolia innebär att du är anställd hos oss - men har din arbetsplats ute hos våra Science & Engineering kundföretag (framförallt hos våra globala kundföretag inom den medicintekniska- och läkemedelsbranschen) i långsiktiga konsultuppdrag. Alla kan arbeta som konsult, oavsett om du har en spetskompetens eller inte. Det är ett bra sätt att skaffa sig en bredare erfarenhet, ett större kontaktnät, eller för att få en första fot in på arbetsmarknaden. Med oss på Poolia får du en snabb väg in på arbetsmarknaden och möjlighet till nya karriärval. I många fall kan även konsultuppdraget leda till en tillsvidareanställning, om du och din uppdragsgivare trivs med varandra.

I din anställning på Poolia omfattas du av Unionen kollektivavtal - något som ger dig rätt förutsättningar och villkor i din anställning. Genom kollektivavtalet ser vi exempelvis till att du: har rätt lön för din tjänst, får korrekt ersättning för dina övertidstimmar, får tjänstepension samt att du kan ta ut föräldralön och semester. Med kollektivavtal kan du som anställd alltid vara säker på att din anställning präglas av rättvisa villkor så att du ska slippa oroa dig för din ekonomi - varken nu eller i framtiden.

När du anställs hos oss på Poolia blir du tilldelad en personlig konsultchef. Oavsett vilken arbetsplats du är på är konsultchefen tillgänglig för frågor som rör din anställning, nuvarande uppdrag och karriärmässiga utveckling. Konsultchefen känner ofta arbetsgivarna sedan tidigare och hjälper dig i din utveckling, om du exempelvis skulle vilja byta uppdrag eller behöver annat stöd. Hen är alltid ett sms, mejl eller telefonsamtal bort och följer dig genom hela din anställning på Poolia.

Trots att du inte träffar dina kollegor på Poolia dagligen, tycker vi att det är viktigt att du som konsult ska känna tillhörighet till Poolia och gemenskap med andra "Poolianer" som vi kallar oss som arbetar på Poolia. Vi bjuder regelbundet in till träffar av olika slag, ibland är temat kompetenshöjande, ibland kanske det är VD som informerar och ibland träffas vi bara för att det är trevligt! Våra konsultträffar är naturligtvis också ett gyllene tillfälle att nätverka med andra duktiga kollegor, kontakter du kan ha nytta av i ditt arbete och i framtiden.

På Poolia får du som Life Science & Engineering konsult bland annat:
  • Kollektivavtal, tjänstepension och rätt ersättning
  • Personlig konsultchef
  • Anställningstrygghet och individuella lönesättningar
  • Erfarenhetsutbyte med andra konsulter
* Förmånsportal med starka erbjudanden
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga