Poolia Marknad · Publicerad 29 sept

Är du en driftig kommunikatör som söker efter nya utmaningar? Är du van vid att arbeta med webb och i en global organisation? Då har vi tjänsten för dig!

Nu söker vi en kommunikatör för uppdrag hos vår kund Mölnlycke Health Care. Tjänsten kommer vara kopplad till ett globalt webbprojekt som nu genomförs.

Tjänsten har start omgående fram till mars 2017
Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Arbetsuppgifter

I denna tjänst får du möjlighet att arbeta i ett stort webbprojekt för vår kund Mölnlycke Health Care. Du kommer ansvara för att planera utvecklingen av innehållet för webb samt att allt produceras och genomförs i tid. Du kommer även ansvara för dialogen med externa parter.
  • Delaktig i ett globalt webbprojekt
  • Skriftlig produktion
  • Kontakt med externa parter
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i ett stort webbprojekt och är van vid att genomföra och publicera skriftlig produktion. Du har erfarenhet av att arbeta i en global organisation och är van vid att arbeta mot mediabyråer. Det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du är initiativrik och får saker gjort, som person är du noggrann, engagerad och flexibel. Du har hög trovärdighet och agerar professionellt, du har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation
Rekryteringen hanteras av
Poolia