Poolia · Publicerad 20 aug 2019

Är du en driven person och en riktigt stjärna på sälj? Är du redo för den roligaste utmaningen i ditt liv? Då har vi jobbet för dig! Nu söker Göteborg Energi företagssäljare till deras fanatiska säljteam i centrala Göteborg. Tjänsten är på heltid med start omgående. Ta chansen att knyta nya spännande kontakter, nya erfarenheter och en värdefull merit inom försäljning, vilket efterfrågas i alla branscher. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer arbeta med försäljning av elhandelsavtal. Dina främsta verktyg kommer att vara telefonen och du kommer att arbeta med B2B försäljning. Du kommer arbeta i ett öppet kontorslandskap tillsammans med drivna kollegor där idéer och säljstrategier dagligen diskuteras. Roliga säljtävlingar med priser, både på individnivå och i team. Du kommer att ha en väl genomarbetad lönemodell där du erbjuds en god grundlön med mycket god provision. Dina arbetsuppgifter inkluderar;

Försäljning av elavtal över telefonen.
Förstå din kunds situation, för att snabbt kunna erbjuda rätt erbjudande utifrån kunds behov.
Skapa och bygga kundrelationer per telefon.

Tjänsten har start omgående och du kommer arbeta under kontorstider i Gårda i centrala Göteborg.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i din roll som säljare är det viktigt att du är bra på att kommunicera, drivs av att jobba mot uppsatta mål samt tycker om möjligheten till att påverka din lön. Du har bra känsla för vad som är god service och har hög förmåga när det gäller att lyssna på kunderna. Du behärska svenska och engelska i tal och skrift och har god datorvana. Vi ser även att du har något års framgångsrik erfarenhet från försäljning via telefon, med vana av att gå på avslut.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga