Poolia · Publicerad 13 mars

Brinner du för kundkontakt och gillar att vara "spindeln i nätet? Har du erfarenhet av administrativt arbete sen tidigare? Då ska du fortsätta läsa. Vi på Poolia har en fantastisk möjlighet för dig att jobba som Back Office medarbetare för ett internationellt företag i Göteborg. Tjänsten är på 50% har start i maj. Sök tjänsten redan idag då plasten kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

Du kommer att ha varierande administrativa uppgifter och du kommer dagligen ha kontakt med både kunder och leverantörer. Tjänsten är på 50% och är förlagda på vardagar där du kommer ha möjlighet att arbeta både hel- och halvdagar i form av förmiddagar. Perfekt för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Dina arbetsuppgifter inkluderar;
  • Besvara frågor via mejl och Skype.
  • Hantering av order och offertförfrågor.
  • Förmedla frågor och agera hub.
  • Reklamationer och utredningar samt felanmälningar.
  • Betalningsfrågor.
Vem är du?

För att lyckas i rollen så tror vi att du har erfarenhet av arbete med kunder. Du som person är en teamplayer som är van att jobba i högt tempo och har inga problem att växla upp när det behövs. Vi ser att du är noggrann, effektiv och självgående samt inte rädd för att ta egna initiativ. I övrigt ser vi att du;
  • Har erfarenhet av administrativt arbete sen tidigare, gärna med fokus på tekniska frågor.
  • Mycket god systemvana, främst i MS Office och Excel.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Vi finner det oerhört meriterande om du behärskar ryska som tredje språk, har ett teknisk intresse samt har erfarenhet av att jobba i systemet M3.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet