Poolia · Publicerad 4 apr 2019

Till vår välkända och globala kund i Linköping söker vi just nu två stycken drivna Business Analysts! Uppdraget förväntas starta i mitten på april för att pågå till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Business Analyst ska du analysera verksamheternas behov med utgångspunkt för kravställning av nya tjänster vad gäller framförallt IT-infrastruktur och utvecklingsmiljöer, men även kopplat till andra områden utefter behov. Fokus är att jobba inom ramen för förstudier och projekt för att säkra effektiv exekvering av dem genom att hitta och hantera beroenden och risker samt genom att förstå behoven från kundens perspektiv. Du kommer att jobba i olika team som använder olika metoder för att på ett korsfunktionellt sätt leverera resultat.

Uppdragen du kommer arbeta med omfattar områden så som Workplace and Infrastructure, som bland annat erbjuder tjänster som storage, virtualisering, nätverk och användarklienter - samt Development Environment Architecture, som ansvarar för att kunna designa kompletta utvecklingsmiljöer på företaget.

Då uppdragen kan komma att omfatta försvarssekretess är svenskt medborgarskap ett krav och tjänsten kan komma att kräva en säkerhetsklassning framöver.

Vem är du?

Vi söker dig som har jobbat i en liknande roll sedan innan, i en krävande omgivning, med gott resultat och nöjda kunder. Du behöver ha ett antal referenser från liknande arbeten som vi kan få ta del av. Kunskap om tjänsteutveckling inom IT och ITIL som ramverk är önskvärt. Erfarenhet från andra stora företag och deras IT-lösningar är att föredra för att komma in i din roll snabbt. Du är ambitiös och arbetar för att generera leverans med god kvalitet. Vidare har du väldigt goda kommunikativa kunskaper och en förmåga att prioritera arbetsuppgifter för att säkerställa leverans i överenskommen tid. Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för denna position.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga