Poolia · Publicerad 11 sept 2019

Nu söker vi dig som vill utvecklas som Fraktoperatör på ett välkänt och etablerat företag i Finspång. Uppdraget förväntas starta i slutet av september för att pågå till slutet av mars 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Fraktoperatör kommer du att arbeta med ärenden kring skeppningar av service- och lego-gods, spedition, logistik och transport. Du kommer även att arbeta med transportplanering, koordinering, tullhantering, frakthandlingar fraktupphandlingar etc. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med såväl kunder, leverantörer och kollegor. En del i arbetet handlar om att arbeta med förbättringar av arbetssättet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Exportspedition
  • Offertbegäran
  • Delta i transportupphandlingar
  • Leverantörskontakter
  • Utfärda nödvändiga export/tullhandlingar
  • Fakturering
  • Kontroll och kontering av frakt- och speditionsfakturor
  • Transportreklamationer
Vem är du?

För att lyckas i rollen som Fraktoperatör tror vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har även en bred förståelse för hur transportplanering och koordinering fungerar och kan tillämpa dina kunskaper i arbetet. Som person är du en duktig problemlösare och har en god samarbetsförmåga. Du har även ett ansvarsfullt arbetssätt där du planerar och genomför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och genomtänkt sätt.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga