Poolia · Publicerad 4 nov 2019

Är du utbildad ingenjör och vill vara med och utveckla framtidens förpackningslösningar? Vi söker nu dig som vill utvecklas i en global och dynamisk miljö i rollen som Produktionsingenjör inom förbättringsteknik. Uppdraget förväntas starta i mitten av november för att pågå 1 år framåt, till november 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta mestadels operativt med att anpassa förpackningar till dagens och framtidens krav. För detta uppdrag är det meriterande med kunskap kring/intresse för rotorsaksanalyser, enklare ritningslösning, Benefit/Cost beräkningar samt påvisad god samarbetsförmåga med olika personer. Rollen är en riktig spindel i nätet och du kommer att få jobba med att ha många saker på gång samtidigt där interaktionspunkterna är många med t.ex. olika områden inom vår verksamhet, inköpsorganisationen och våra leverantörer. Viktigt att du som person trivs med att ha den typen av miljö.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bland annat innebära:
  • Underhålla och utveckla förpackningslösningar för framtidens produktion
  • Löpande förbättringsarbete
  • Rotorsaksanalyser
  • Bollplank till produktionen gällande att identifiera förbättringspotential
Vem är du?

För att det ska fungera optimalt ser vi att du har en positiv attityd, nyfikenhet och öppenhet för nya synsätt och tekniker samt en förståelse och lyhördhet för den gällande verkligheten. Det är av stor vikt att du har en ihärdighet och uthållighet i att få saker och ting genomförda samt ett mod att prova nytt där så är lämpligt och säga nej där så krävs. Du som söker är en självgående och kommunikativ person som trivs med teamarbete och är öppen för olika perspektiv när det kommer till problemlösning.

Krav:
  • Minst Högskoleingenjörsexamen
  • God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska (tal och skrift)
  • Mycket god analytisk förmåga och kapacitet att se helheten såväl som detaljerna
  • Mycket god problemlösningsförmåga
  • Ett intresse/nyfikenhet förpackningstekniska frågor och/eller internlogistik
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från tillverkande industri och/eller logistikrelaterade arbetsuppgifter.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga