Poolia · Publicerad 25 apr 2019

Vi ser ett ökat behov hos våra kunder och söker därför kundservicemedarbetare till vår konsultverksamhet i Göteborg. Annonsen är fokuserad på framtida uppdrag och är därmed inte direkt kopplad till en specifik tjänst. Våra kunder finns i Västsverige och arbetar inom olika branscher. Uppdragen variera i utformning beroende på kundens behov och bransch. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Att arbeta som kundservicemedarbetare varierar stort beroende på bransch, behov och bolag. Exempel på arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare:
  • Hantera kundförfrågningar och support via telefon, mail eller i direktmöte med kunder- såväl med privatkunder som företagskunder
  • Rådgivning till kunder
  • Hantering av kundinformation, avtal osv.
  • Diverse kontorsstöd
Vem är du?

Trots att uppdragen skiljer sig ser vi att du, oavsett arbetsplats, är en social och serviceinriktad person som är van vid kundkontakt. För att lyckas väl i rollen ser vi att du är en person som är lösningsorienterad och hjälpsam mot såväl kunder som medarbetare. Vi tror att du har tidigare erfarenhet inom området kundtjänst. Beroende på tjänst är det också meriterande om du arbetat med telefon som främsta arbetsverktyg.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 juni 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga