Poolia · Publicerad 17 sept

Vi söker just nu en Masterdata-ansvarig inom logistik för uppdrag hos vår globala fordonskund i Göteborg. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till årsskiftet, med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Masterdata-ansvarig kommer du bland annat:
  • Hantera Logistik Masterdata inom företagets grupptransportsystem,
  • Analysera och förbättra Masterdata,
  • Hantera inkommande förfrågningar och säkra fullt uppdaterade system relaterade till transportnätet,
  • På ett effektivt sätt kommunicera ut förändringar till intressenter.
Vem är du?

Till rollen som Masterdata-ansvarig söker vi dig med tidigare erfarenhet inom liknande yrkesroll. För att passa i rollen tror vi att du har mycket god kommunikationsförmåga och goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Vidare tror vi att du är service-minded, analytisk och har god problemlösningsförmåga.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT