Poolia · Publicerad 15 okt

Vi söker just nu en Teamleader som ska stödja kvalitetsteamet för elektriska och elektroniska produkter hos vår globala fordonskund i Göteborg! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå under ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Teamleader är du en unik kvalitetsmedlem som lägger mycket tid på att hjälpa andra lagmedlemmar att kommunicera, samordna och samarbeta. Generellt sett hjälper du teamet att möta sina leveransmål, genom att snabbt lösa problem med produktkvaliteten av de elektriska och elektroniska produkterna. Som Teamleadar hjälper du Case Managern i sitt ansvar att styra teamet samtidigt som du arbetar för en sund teamdynamik med hänsyn till prioriteringar och omfattning. Tjänsten innebär även att vara representant i mötesprogrammen för kvalitetsprogrammet (tillsammans med Case Managern) för att sedan meddela information från det mötet tillbaka till teamet.

Vem är du?

Till rollen som Teamleader inom Product Development söker vi dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbetsroll med kunskap inom elektronik. Som person har du en positiv och energetisk personlighet, du är målorienterad med ett starkt kundfokus samtidigt som du tycker om att skapa och ge goda förutsättningar för ditt team.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör