Poolia · Publicerad 9 apr 2019

Är du intresserad av att bli en del av ett globalt och föränderligt företag? Just nu söker vi en Projektkoordinator för långsiktigt konsultuppdrag hos vår etablerade kund i Linköping! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till mitten av oktober, med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Projektkoordinator kommer du att arbeta i nära samarbete med Head of Service Development som leder arbetet inom avdelningen.

Arbetet är självständigt med mycket varierande arbetsuppgifter såsom:
  • Att ansvara för koordinering av resursförfrågningar från projekt
  • Att följa upp och analysera resursutnyttjande
  • Vara samordnande kontaktpunkt för alla resursförfrågningar till Service Management
  • Delta i koordineringsmöte tillsammans med övriga enheter inom Group ICT
  • Framställa presentationsmaterial
  • Sammanställa och analysera material till rapporter
  • Dokumenthantering
  • Driva egna initiativ/uppdrag
Vem är du?

Vi söker dig som har god administrativ förmåga och lätt för att samarbeta med många kontaktytor. Du har en analytisk förmåga, är mycket strukturerad och tycker om att granska information, utveckla och se förbättringar. Du besitter goda kunskaper i MS Office och Sharepoint samt har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Du väldigt driven och självgående och självklart både positiv och serviceinriktad. Du gillar att hjälpa andra och är den som tar ansvar för sina uppgifter, strukturerar och driver dem i mål. Vi tror också att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Vidare är du angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga