Poolia · Publicerad 15 okt

Har du ett stort driv och engagemang inom rekrytering och tidigare erfarenhet inom området? Just nu söker vi en Rekryterare för konsultuppdrag hos vår globala fordonskund i Göteborg! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till slutet av december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Rekryterare kommer du ge kunskap och expertis i att finna rätt talanger, vilket innefattar kandidatattraktion, urval och diverse rekryteringstekniker.

Som Rekryterare kan följande arbetsuppgifter förekomma:
  • Ansvara för leverans av talangförvärvsprocesser
  • Säkerställa kvaliteten på annonser och urvalslistor
  • Ansvara för kandidatkommunikation, intervjuer, bedömningar och referenstagningar
  • Avsluta rekryteringsprocesser tillsammans med chef och kandidat
Vem är du?

Till rollen som Rekryterare söker vi dig som:
  • Har minst 3-5 års erfarenhet av rekryteringsarbete
  • Är OPQ-certifierad
Som person har du ett eget driv och engagemang i ditt arbete. Du är idérik och tänker gärna nytt kring rekrytering och annonsering. För att trivas i rollen som Rekryterare är du öppensinnad och tycker om att träffa människor. Vidare besitter du god samarbetsförmåga och ser dig själv som en riktig lagspelare.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet