Purple Scout · Publicerad 27 dec 2019

OM TJÄNSTEN:
Teamet du kommer att jobba i består av en sammansvetsad grupp kodare som gillar att vidareutveckla sig och hålla sig i framkant. I uppdraget kommer du att arbeta med ett internt ordersystem i form av en automatiserad webbapplikation. I detta projektet får du möjlighet att arbeta nära användarna. Varje ny funktion som implementeras är efterlängtad och teamet du kommer tillhöra är bortskämda med mycket fin respons från sina användare. React, Node.js, Linux, CSS och Jira kan du både jobba med hela dagen samt snacka om på lunchrasten utan att tröttna på det.

VI SÖKER DIG SOM HAR:
  • En eftergymnasial utbildning inom frontend alternativt motsvarande erfarenhet
  • 1-2 års erfarenhet av Javascript och postgreSQL
  • Erfarenhet av ett agilt arbetsätt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du är insatt i hur Redux, Webpack och GraphQL fungerar. Personligheten är det som är viktigast och vi söker någon som är positiv, framåt och har ett driv som resterande purplare. Du bör även vara en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor.

OM KUNDFÖRETAGET:
Purple Scout är ett konsultföretag specialiserade inom programmering och problemlösning. Vi är riktigt bra på att förstå vad både våra kunder och våra konsulter verkligen behöver. Vår främsta superkraft är vår flexibilitet, den gör oss konkurrenskraftiga på riktigt. Hos oss jobbar den typen av utvecklare som kan trolla fram den perfekta lösningen för varje enskilt projekt. Vi har många framgångsrika projekt inom till exempel Big Data, Internet of Things, Artificiell Intelligens och sedan en tid tillbaka har vi även ett väloljat DevOps-team igång.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Purple Scout och vår sida är att bli direktanställd på sikt.

Startdatum:
Enligt överenskommelse.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: frontend, Javascript, react
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga