Reliefed · Publicerad Igår 08:11

Vill du vara med och se till att morgondagens produkter skapas på ett mer hållbart sätt?Vi har utvecklat en ny teknologi som kommer ha en långsiktigt stor betydelse och positiv inverkan på vår planet. Nu behöver vi din hjälp att sprida den. Reliefed Technologies är ett växande deep tech-bolag som med en unik 3D-teknik vill förändra framtiden för produktionsindustrins ekosystem. Vi utmanar tung industriteknik och främjar nya tankesätt i idé-, koncept- och designfaserna för nästa generations produkter och lösningar.

I rollen som Head of business growth and future explorations, erbjuder vi dig en betydelsefull, kreativ och utvecklande tjänst, där dina affärsmässiga insatser ger oss genomslagskraft och ökad räckvidd.

RELIEFED TECHNOLOGIES & OM TJÄNSTEN
Reliefed är i början av en unik deep tech-resa med sikte på att sätta en ny global standard för 3D-massproduktion. Vår målbild är att framtidens tekniska lösningar ska ha en mer positiv inverkan på vår miljö och planet. Via nytänkande, designfrihet och produktinnovation på högsta nivå kan vi bidra. Ambitionen är att ge våra kunder och deras slutanvändare förutsättningar att skapa en miljövänligare massproduktion och slutprodukt. Vår vision är att minska CO2-utsläpp med 1% globalt!

Som Head of business growth and future explorations blir du en nyckelperson i vårt växande försäljnings- och affärsutvecklingsteam som utgår från huvudkontoret i Varberg. Tillsammans med Mikael Eklund, VD och ägare, ansvarar du för att ta fram försäljningsstrategier, skapa nya affärsmöjligheter i prioriterade marknader och att utveckla hållbara kundrelationer.

Vi söker dig som är redo att skala upp vår verksamhet genom att utmana konventionellt tänkande och implementera vår 3D-teknik hos våra kunder på en global marknad. Våra fokuskunder verkar inom tillverkningsindustrin, främst fordonsindustri och byggmaterial. Befintliga och potentiella kunder finns främst i Europa, samt delvis i övriga världen. Vi ser därför att du både vill och har möjlighet att resa i tjänsten. Din affärsengelska är mycket god och självklart känner du dig trygg med att arbeta internationellt, både i samband med digitala och fysiska möten.

Så motiveras du av komplex försäljning, strategiskt resonemang och ett brett tekniskt tänk, samt affärskommunikation på hög nivå - ROI? Tycker du det är spännande med kraftiga tillväxtstrategier och ambitioner om att vara i framkant? Att det är utmanande, fast på ett bra sätt, med flera beslutsfattare och långa säljcykler? Fint, då är du den vi söker och du kommer att trivas ypperligt på jobbet!

Vi letar efter dig som vill:
 • förstå dina kunders utmaningar och erbjuda 3D-tekniska lösningar som skapar designfrihet och möjliggör massproduktion
 • bidra till framtidsutveckling genom att nyttja ditt innovativa intresse och tekniska tänk
 • belysa kundbehov och erbjuda nya kundanpassade koncept med hjälp av vårt konceptuella SWAT-team
 • lägga grunden för en hållbar affärsstrategi med mål om go-to-market, primärt för den europeiska marknaden
 • sträva efter att uppnå våra ambitiösa försäljnings- och tillväxtmål genom nya kunder och partners
VI SER ATT DU:
 • gärna har ingenjörsbakgrund och några års erfarenhet av affärsutveckling och försäljning
 • drivs av komplex försäljning och att uppnå affärsframgång tillsammans med våra kunder
 • är nyfiken och har ett brett tekniskt tänk med förmåga att modulera affären
 • arbetar affärsmässigt och gärna bygger business case med kunden - ROI
 • kan och vill resa i tjänsten, samt bor i Göteborg eller nära Reliefeds kontor i Varberg
 • gärna lär av och delar kunskap med dina kollegor, samt bidrar till affärs- och utvecklingsglädje
 • har på rätt ställe och vill tillhöra ett genuint gäng, där alla bidrar till ett positivt arbetsklimat
VI ERBJUDER DIG:
 • möjligheten att vara en del av en utveckling som har en positiv inverkan på vår planet
 • en spännande och utvecklande tjänst
 • en global arbetsplats med en trygg bas
 • ett energiskt och stöttande team
 • både intensiva och reflekterande dagar på jobbet
 • gott kaffe bryggt till perfektion av dina kaffeälskande kollegor
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer genomförs under vecka 44-46. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt och vid eventuella frågor når du enklast Kajsa via e-post: kajsa.sanden@salesonly.se. alt via mobil: +46 735 21 65 31. Varmt välkommen!

OM Reliefed Technologies


Sökord: "Sales & Business Development Executive", international, exportsäljare, Europe, "Executive Sales", "sales manager", Försäljningscingengör, Sales, "Business Developmen", Affärsutveckling, "Scale up", Sales Executive", Account Manager", AM, KAM, "Key Account Manager", "Deep Tech", Hightech, 3D, beräkning, innovation, försäljning, produktutveckling, designfrihet, kundansvarig, säljtjänst, ROI, SalesOnly, Försäljning, Reliefed, business, byggmaterial, fordonsindustri, OEM, tillverkningsindustri, "teknisk säljare", försäljningsingengör, Varberg, Kungsbacka, Göteborg, Halmstad
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga