Renova AB · Publicerad 6 aug 2019

Vill du driva och utveckla vår projektmetodik? Vi söker en projektledare inom verksamhetsutveckling till Renova i Göteborg!

Vill du kombinera projektledning och verksamhetsutveckling i en spännande bransch? Här får du utmana våra traditionella och agila projekt och bidra med din kunskap. Vi på Renova söker en projektledare med inriktning på verksamhetsprojekt, förbättringsarbete och förändringsledning. Är du modig och kan driva tuffa projekt från start till mål? Välkommen att söka redan idag!

Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle! Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym. Övriga förmåner innefattar subventionerad lunch, karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Du kommer att arbeta med verksamheten genom att leda större koncernövergripande projekt och mindre förbättringsaktiviteter, huvudsakligen i Renovas egen verksamhet men även kundprojekt.
  • Arbetet bedrivs i gränslandet mellan projektledning och verksamhetsutveckling med både traditionella och agila projekt- och förbättringsmetoder.
  • Ansvara för budget, planering och personalresurser i projekten som ofta har ett stort inslag av IT-stöd och utveckling av systemstöd för verksamheten.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i gruppen projekt och analys, som är en del av Renovas IT- och projektavdelning. Här är vi 22 kollegor var av två projektledare som ansvarar för att driva verksamhetsprojekt och förbättringsarbete inom Renova-koncernen. Projektledarna ansvarar över utveckling och förvaltning av projektmodell. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse, placerad på vårt kontor i centrala Göteborg.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är analytisk och strukturerad samt har förmågan att arbeta i flera parallella projekt samtidigt. Du är bra på att samarbeta och har ett genuint intresse för att hitta de bästa helhetslösningarna. Du är duktig på att planera ditt och andras arbete samt är en god pedagog som kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt.

Vi ser också gärna att du har:
  • En eftergymnasial utbildning, exempelvis en YH utbildning inom projektledning
  • Flera års erfarenhet av projektledning eller liknande befattning.
  • Erfarenhet av samarbete mellan olika avdelningar för att planera och implementera projekt
  • Mycket god kunskap inom projektmetodik och projektadministration
  • God svenska och engelska, både i tal och skrift
Renovas förhållningssätt - Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar är viktiga ledord i ditt arbete, som till stor del stöttar i Renovas arbete att vara en attraktiv arbetsgivare samt ytterligare stärka vårt varumärke när det gäller miljöarbete.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 aug 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga