Robetoy · Publicerad 8 juni 2021

Om rollen och oss
Det finns olika teorier om hur leken påverkar ett barn, en teori menar att leken är grunden till barns skapande. I leken tolkar barnet sina upplevelser och ger dem liv, de förvandlar leken till sin egen. I sin lek berättar barnet sin historia, som har bildats genom barnets fantasi. Att få låtsas att vara någon annan, kanske den goda fen, Spindelmannen, en brandman, en doktor eller en polis, gör att barnet får möjlighet att utvecklas, inte minst emotionellt. Visst vill du vara med och utveckla barnens fantasi? - våra barn är framtiden!

Vi söker nu en Säljare/Area Sales Manager till Robetoy i Göteborg. Det här är rollen för dig som trivs med att ta ett stort eget ansvar, har en stark passion för försäljning och är en skicklig nätverksbyggare. Som säljare/Area Sales Manager hos oss ansvarar du för att utveckla befintliga kunder, samt driver aktiv nykundsbearbetning gentemot intressanta prospects. Dina kunder består huvudsakligen av olika återförsäljare och grossister där du kommer att ansvara för försäljning på central- samt enhetsnivå. Du utgår från vårt kontor i Partille och ansvarar i huvudsak för kunder belägna i Skandinavien, med resor till dina kunders huvudkontor som kan komma att vara belägna utanför ditt geografiska område.

Då leksaksbranschens karta ritats om betydligt och är en bransch i ständig rörelse, finns det idag även ett uppslag av nya potentiella kunder och marknader. Exempel på intressanta kunder kan vara museum, presentbutiker, skolor samt föreningar. Vi är därmed övertygade om att du är en nyfiken, social kameleont som älskar att träffa nya människor, oavsett om det är via Teams eller i ett personligt möte.

Vi erbjuder

Robetoy är leksaksgrossisten med det breda och roliga leksakssortimentet. I vår katalog finner du leksaker i alla kategorier, fågel - fisk eller mitt emellan, vi har det!

Vi är ett familjeföretag med tre generationer Holmgren verksamma, Inga-Lisa Holmgren jobbar fortfarande kvar och har gjort det sedan starten 1950. Vi är vi ett tryggt, ägarlett och stabilt företag med en gedigen historia - i år firar vi hela 71 år. Vidare har företaget vuxit genom åren och idag är vi sammanlagt 26 medarbetare och tillsammans fungerar vi som en enda stor familj. Vår vision och grundläggande affärsidé är att förse dig som kund med snabbomsatta varor som tillåter goda marginaler. Vi lagerhåller dina favoriter och mixar med det senaste på marknaden och på så vis kan vi erbjuda våra kunder ett säljande bassortiment som ständigt uppdateras efter trender och säsong.

Om dig
Våra kunder förknippar oss med kvalitet och vi har gott renommé ute på marknaden men i vår föränderliga omvärld går allt väldigt snabbt! Vi behöver därför dig som är nytänkande, snabb och driven! Vidare trivs du allra bäst på fältet där du älskar att övertyga, argumentera, inspirera och utbilda våra kunder. Om du är en sådan person vars entusiasm smittar, är vi nyfikna på dig!
  • Du har en förmåga att ta för dig och har en stark vilja av att anta utmaningar
  • Du har förmåga att tänka i stora drag, men är samtidigt noggrann med detaljer
  • Du är orädd, driven och tävlingsinriktad
Vidare tror vi att du har
  • Minst ett par års erfarenhet av B2B försäljning, företrädelsevis med erfarenhet från retail
  • Stor vana att strukturera och planera din tid och givetvis en vana att arbeta i CRM
  • En karismatisk och säljande personlighet
  • Vana av att hantera olika typer av kundgrupper, från den största kunden till den minsta
  • Drivkraften att skapa resultat och lönsamhet för oss samt våra kunder
  • Förmåga att formulera dig professionellt på svenska och engelska både tal och skrift
  • B-körkort
Är det dig vi söker? Då vet du vad du ska göra - varmt välkommen med din ansökan! Vi ser gärna att du tar dig tid att besvara våra urvalsfrågor (går snabbt!)

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Selander på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
28 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga