S:t Eriks · Publicerad 22 juni 2020

S:t Eriks kunder består av större och mindre entreprenadföretag i bygg- och anläggningsbranschen, kommuner, statliga verk samt återförsäljare. Vi räknar också in konsultledet/arkitekter/projektörer bland våra viktigaste samarbetspartners i form av föreskrivande led. Vi är ledande inom segmenten natursten, marksten/plattor, rör/brunnar, stödmurar och takpannor. Vi är duktiga på design och att skapa unika produkter som är anpassade för marknadens behov.

Arbetsbeskrivning
S:t Eriks söker en driven, självgående och initiativrik säljare till Region Väst vilket innebär att du utgår från kontoret i Göteborg och besöker kunder som finns i Göteborg med omnejd. (Ca 10 mils radie). Du kommer ingå i S:t Eriks professionella säljteam för B2B-sidan mot anläggningsföretag. Vi är idag ca 10 personer fördelat på olika funktioner. I ditt uppdrag kommer du i huvudsak att bearbeta existerande kunder, men även en del säljinsatser mot nya kunder kommer att ingå i ditt uppdrag. Den största delen av din arbetstid kommer du att spendera ute på fältet hos och med våra kunder. Några av dina kommande arbetsuppgifter;
 • Ansvarar för att ta fram och utveckla kundrelationer, försäljning och lönsamhet mot våra B2B-kunder, såväl befintliga som nya kunder.
 • Ansvara för att följa upp att avtal, större offerter och kundspecifika överenskommelser
 • Spendera den största delen av arbetstiden ute på fältet hos och med våra kunder
 • Hanterar/leder större projekt med längre säljcykel och mer utdragen leveransplan

OM DIG

Som person uppfattas du som jordnära med en stark personlig utstrålning. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla relationer. Som person är du självgående och välstrukturerad och en utpräglad tävlingsmänniska - du brinner för affären. Din känsla för teamet är väl utvecklad och du gläds med dina egna såväl som teamets framgångar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

För att passa i rollen som säljare hos oss så ser vi gärna att:
 • Du har tidigare jobbat med försäljning mot bygg- eller anläggningsbranschen.
 • Har du tidigare jobbat med liknande produkter/lösningar som vi säljer så är detta mycket meriterande.
 • Alternativt har du arbetat inom anläggningsbranschen som t.ex. arbetsledare, platschef eller inköpare.
 • Du har mycket energi, ett stort engagemang och sinne för service och affärer.
 • Du är duktig gällande olika IT-stöd och ser dessa som stor hjälp.
 • Du har koll på siffror och är tekniskt intresserad
 • Du är målmedveten, resultatinriktad och har en god planeringsförmåga.
 • Du är duktig på att kommunicera och bygga nätverk både internt hos dina kollegor och bland kunder och samarbetspartners.

VI ERBJUDER

S:t Eriks är marknadsledande inom sitt segment och vi erbjuder en varierande roll med eget ansvar i en flexibel organisation med korta beslutsvägar där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med trevliga och duktiga kollegor. Som nyanställd erbjuds du en grundlig introduktion med båda teoretiska och praktiska moment på och ute på fältet. Du kommer att besöka våra olika fabriker och samarbetspartners.


ANSÖKAN

Vi samarbetar med Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se

S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 juli 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga