SAAB AB · Publicerad 29 sept 2020

OM TJÄNSTEN:
Som Komponentingenjör kommer du vara tekniskt ansvarig och hjälpa konstruktörerna till att välja rätt inom optokablage. Arbetet är komplext och det viktigaste i denna rollen är att man har med sig produktionskännedom och kan se helheten då man i en konstruktion knyter ihop flera enheter. Du kommer vara delaktig i att lösa tekniska problem, utföra kontinuerlig övervakning samt ha ett nära samarbete med kundens tillverkare. Du kommer ingå i ett team inom Supply vilket innebär att du även kommer ha ett nära samarbete med produktion, design och sourcing.

Rollen kommer vara varierande och du kommer exempelvis vara delaktig i utvecklingsprojekt med hela organisationens designers och vara ett viktigt stöd genom att välja rätt komponenter för att optimera produkterna. Leverantörerna finns runt om i hela världen och därav kan det bli aktuellt med resor i tjänsten på sikt.

VI SÖKER DIG SOM HAR:
  • Eftergymnasial utbildning inom elektronik eller motsvarande
  • Flera års erfarenhet inom optokablage
  • Arbetat med Excel på en avancerad nivå
  • Bekant med databaser och erfarenhet av att hantera stora mängder data.
  • Flytande engelska och svenska, både i tal och skrift
Vi söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörer. Som person söker vi någon som har ett öppet sinne, är välorganiserad samt har ett strukturerat sätt att arbeta. Vidare ser vi gärna att du är prestigelös och lösningsorienterad.

OM KUNDFÖRETAGET:
Kunden är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Det är cirka 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företaget respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du på sikt blir direktanställd hos kunden.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga