SF Bio · Publicerad 23 sept

Vi söker dig som med ett starkt engagemang, positiv energi och drivkraft vill bidra till att skapa optimala förutsättningar för våra medarbetare att ge våra kunder en biografupplevelse utöver det vanliga!

Ansvarsområden
Som Gruppansvarig Skiftledare (GSL) är du operativt ansvarig för den dagliga driften på biografen. Din huvudsakliga uppgift är att leda och fördela arbetet samt att ge medarbetare och biograf bästa möjliga förutsättningar för att nå goda resultat. Utöver det operativa ansvaret är du även närmaste chef för en medarbetargrupp om ca 15 värdar och säljare. Det innebär bland annat att du håller i möten och medarbetarsamtal samt följer upp dina gruppmedlemmar löpande.

Vidare är en viktig del i rollen som GSL att entusiasmera, inspirera och coacha medarbetarna på biografen. Förutom själva filmvisningen är försäljning av presentkort, popcorn, läsk och godis en central del i biografens lönsamhet och i kundens biografupplevelse. Som GSL kommer du få möjligheten att påverka och delta i arbetet med rekrytering av medarbetare, introduktion, utbildning och bemanningen av biografen.

Tillsammans med filmstadens fem andra GSL ingår du i biografens ledningsgrupp och rapporterar direkt till biografchefen. Tjänsten är en heltidstjänst där arbetet till stor del förläggs till kvällar och helger. Placering för tjänsten är på Filmstaden Bergakungen och tillträde till tjänsten är så snart som möjligt. Viktigast är att du är rätt person för tjänsten.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som GSL har du tidigare haft en ledande befattning med personalansvar och känner dig trygg i din ledarroll. Du har en vision och medvetenhet kring vad du vill uppnå med ditt ledarskap och vet hur du praktiskt kan omvandla denna för att nå verksamhetens mål. Du ser det som en fördel och trivs med att vara närvarande i det operativa arbetet. Vi förutsätter att du arbetet med någon form av försäljning, service och kundupplevelse tidigare.

Välkommen till en spännande och inspirerande arbetsplats med goda kollegor och en härlig atmosfär!

Din ansökan
Stämmer ovanstående in på dig och du vill bli en av oss - tveka inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Ansök redan idag då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

SF Bio är Nordens ledande biografföretag och ingår i Nordic Cinema Group tillsammans med SF Kino i Norge, Finnkino i Finland och Forum Cinemas i Estland, Lettland och Litauen. På SF Bio i Sverige görs ca 12 miljoner biobesök per år och vi sysselsätter ca 1 200 personer. Omsättningen på årsbasis är 1 600 MSEK. Sedan 1980 har SF Bio i Sverige byggt 29 nya biografer med 243 salonger och 29 455 fåtöljer.

Kontaktpersoner
Maria Andersson
Biografchef
maria.m.andersson@sfbio.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Filmstaden Bergakungen i Göteborg är en av Skandinaviens mest spektakulära anläggningar. Tillsammans med biografchefen arbetar här ca 100 medarbetare som ansvarar för att kunderna får en upplevelse som är stor och underhållande.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från SF Bio tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga