SJR · Publicerad 13 maj 2020

Vill du få erfarenhet av olika branscher och utvidga ditt nätverk eller vill du kanske hitta ett konsultuppdrag som är tänkt att leda till en fast tjänst ute hos en av våra kunder? Eller har du eget bolag och vill arbeta via SJR som interimskonsult? Då kan SJR:s nätverk vara intressant för dig.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Beroende på uppdrag varierar arbetsuppgifterna ute hos våra kunder. Som Controller är vanliga arbetsuppgifter intäkts- och lönsamhetsanalyser, budget- och prognosarbete samt rapportering, analys och uppföljning av bokslut.

För att trivas i rollen som SJR-konsult ute hos våra kunder är anpassningförmåga av stor vikt. Som person ser vi att du är positiv och flexibel med en mycket god förmåga att sätta dig in i nya roller och organisationer och du interagerar väl med olika typer av människor. I övrigt är ditt sinne för struktur och noggrannhet av stort värde.

Är du ute efter ett nytt spännande uppdrag eller vill du kanske komma i kontakt med oss för framtida möjlligheter och vill utvidga ditt nätverk? Tveka då inte att höra av dig till oss för ett första möte.

Din ansökan
Om detta låter intressant träffar vi dig gärna för ett förutsättningslöst möte. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Karin Fors via 0704-71 59 75.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 juni 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga