SJR · Publicerad Igår 00:00

SJR söker en controllerassistent för ett uppdrag med start i januari. Uppdraget sträcker sig tre-fyra månader fram med stor chans till förlängning.

Rollen innebär att hantera stor mängd data samt att sammanställa siffror i excel. Vidare kommer du vara behjälplig i olika projekt.

Vi söker dig som har utbildning inom redovisning och gärna någon erfarenhet ifrån ekonomiområdet. Du har goda kunskaper i excel och har generellt goda kunskaper it-kunskaper. Du är analytisk som person och gillar problemlösning.

Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sandra Hellström på tel 031-333 54 76.
Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga