SJR · Publicerad 18 mars

SJR söker för kunds räkning en HR- och löneadministratör. Tjänsten kommer att pågå under 6 månader som SJR konsult för att därefter, för rätt person, övergå till anställning hos vår kund. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö, där du har möjlighet att vara med och påverka.

Vad innebär rollen?
Tjänsten innebär ca. 50 % löneadministration och 50 % HR-administration.
Löneadministrationen innebär att du ensam ansvarar för och har hand om hela löneprocessen för ca. 200 personer.
De HR-relaterade uppgifterna innebär främst generell HR-administration, förmåner, pensioner, tolkning av avtal samt kommunikation via intranätet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom lön, HR eller motsvarande.
Du har några års erfarenhet inom lön och HR alternativt några års erfarenhet av endast lön, men vill arbeta mer även mot HR. Meriterande är om du har arbetat i Agda Lön. Du har tidigare arbetat med tolkning av avtal och har arbetat både med tjänstemän och kollektivanställda. God engelska i tal och skrift är ett krav då koncernspråket är engelska.

Som person är du driven, prestigelös och flexibel. Du är tydlig i din kommunikation och har förmågan att bemöta de flesta olika människor och skapar därmed goda relationer och förtroende.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst där du har möjligheten att vara med och påverka och forma din tjänst.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Sara Östlund 031-750 33 93. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var