SJR · Publicerad 25 maj 2020

Habanos Nordic AB är en av Norra Europas största cigarr importörer. Vi importerar och säljer handrullade cigarrer från Havana/Kuba. Habanos Nordic AB finns representerat på samtliga Nordiska och Baltiska marknader och är marknadsledare i premium segmentet.
Några av våra kända varumärken är Cohiba, Montecristo, Romeo y Julieta, Partagas och Hoyo De Monterrey.


Vi söker nu en Logistikchef till vårt kontor i Högsbo.

Om tjänsten:

Som logistikchef har du huvudansvaret för lagret och dess ordning och flöde i våra lager i Sverige, Danmark och Estland. Du kommer att ha hand om den löpande lagerinventeringen, lagerpåfyllnad samt rutinbevakning för lagerbokföring.
Du kommer att sätta lagerrutiner för lagret i Göteborg och har arbetsledande ansvar för två anställda på lagret. Vidare har du ansvaret för EUCEG rapportering, nyregistrering av produkter, SKV-rapportering samt punktskatt.
Du håller i kontakten med Tullmyndigheten och Skatteverket och har hand om tobakstillstånd, Intrastat, Conmel och tulldatasystem.

Det är en operativ tjänst där ditt dagliga arbete blir en del av hela kedjan inom logistikflödet.
Övriga uppgifter är bland annat inköp av packmaterial, övertullningar, kontroll av mottagna leveranser, godkännande av returer, handhavande av transportförsäkringar, fraktavtal och samordning av extrapersonal.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning alternativt annan utbildning inom området logistik och har minst 10 års erfarenhet av logistik. Vidare ska du ha arbetat med import och det är ett stort plus om du arbetat med varor som har punktskatt.

Du är en noggrann och strukturerad person som har ett sinne för siffror, är disciplinerad och har förmågan att leda

Vi arbetar i Pyramid varför erfarenhet av detta system är starkt meriterande. Du ska ha arbetat mycket i affärssystem då en stor del av tjänsten innebär systemadministration. Mycket goda kunskaper i Excel är ett krav.
För tjänsten behöver du även kunna flytande svenska samt engelska i både tal och skrift.

Ansökan
I denna rekrytering har Habanos Nordic valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Östlund på 0766-471608. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 juni 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga