SJR · Publicerad 5 feb

SJR söker dig med bred erfarenhet av redovisning till ett uppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget startar helst så snart som möjligt och sträcker sig under sex månader, därefter finns mycket goda möjligheter till en anställning hos vår kund. Uppdraget är på heltid och kundföretaget har lokaler mycket centralt i Göteborg.

Rollen innebär att arbeta brett med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, avstämningar samt bokslutsarbete. Du kommer ingå i ett ekonomiteam men du ansvarar för dina arbetsuppgifter och arbetar självständigt.

Vi söker dig som har några års erfarenhet ifrån ovanstående arbetsuppgifter, troligtvis har du även någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Som person är du noggrann, social och självständig. Du trivs i en organisation med högt i tak och samarbete.

Sök tjänsten via sjr.se redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sandra Hellström på tel 031-333 54 76. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var