SJR · Publicerad 8 okt 2021

För kunds räkning söker vi en redovisningsekonom som är tillgänglig omgående och under en sexmånadersperiod till att börja med. Därefter kan finnas möjlighet till förlängning. Tjänsten är på 100 % och vår kund har sina lokaler centralt i Göteborg.

Arbetsuppgifter och vem vi söker!

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta tillsammans med ekonomichefen för bolaget och dina arbetsuppgifter kommer bestå av fakturering, reskontrahantering, löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer samt avstämningsarbete vid boksluten. Bolaget arbetar projektbaserat vilket också innebär viss projektuppföljning. Vår kund håller dessutom på att byta system till Visma.net, så utöver några års erfarenhet av löpande redovisning och bokslutsarbete är ett systemintresse av stor vikt för att du ska trivas i denna roll.

Vi söker dig med som med fördel har arbetat på ett mindre företag och med vana av att arbeta med hela flödet inom redovisningen från fakturering och reskontrahantering till självständiga månadsbokslut. Du arbetar självständigt och trivs i en miljö där förändringar kan ske snabbt. Du har förmågan att se helheten och tycker om att vara med och utveckla och effektivisera arbetssätt.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Amanda Karlsson på 076-647 16 53. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga